fbpx

Αυτόνομος καταψύκτης. Ένα χρήσιμο εργαλείο για την κουζίνα σου.

Αυτόνομος καταψύκτης. Ένα χρήσιμο εργαλείο για την κουζίνα σου.

Στο άκουσμα της λέξης κατάψυξη, σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι αυτός ο μικρός χώρος στο ψυγείο σου που συντηρείς το παγωτό, την κατεψυγμένη πίτσα για τη ‟λιγούρα” της τελευταίας στιγμής και κυρίως τα παγάκια για τους καλοκαιρινούς μήνες…

·         Μήπως όμως η κατάψυξη θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω από αυτό;
·         Μήπως εάν ήταν μία αυτόνομη συσκευή, θα μπορούσε να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για το νοικοκυριό μας;

Στην πραγματικότητα, ο αυτόνομος καταψύκτης θα μπορούσε να αποδειχθεί συσκευή – κλειδί για κάθε σπίτι, μιας και είναι δυνατό να αλλάξει τον τρόπο που ψωνίζουμε, τρώμε και μαγειρεύουμε, βοηθώντας ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.
Παρακάτω θα βρεις τους τρόπους που μπορεί να γίνει αυτό:
1)   Ο αυτόνομος καταψύκτης, δεδομένου ότι είναι τουλάχιστον τετραπλάσιος σε χωρητικότητα συγκριτικά με μία απλή κατάψυξη, σου δίνει τη δυνατότητα να αγοράζεις τις προσφορές που βρίσκεις στο super market, απαλλάσσοντάς σε από το άγχος της έλλειψης χώρου. Έχεις άφθονο χώρο για αποθήκευση και περισσότερα χρήματα στην τσέπη σου.
2)   Με το σύγχρονο τρόπο ζωής και τα εξαντλητικά ωράρια που έχουν όλοι, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μαγειρεύεις σε καθημερινή βάση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, είτε να παραγγέλνεις από delivery, είτε να τρως σε εστιατόρια. Και στις δύο περιπτώσεις τα έξοδα είναι ανυπολόγιστα και όταν έχεις και οικογένεια, γίνονται δυσβάσταχτα. Εάν όμως διαθέτεις καταψύκτη, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα και πιο οικονομικά.  Εφόσον έχεις τον κατάλληλο χώρο, έχεις και τη δυνατότητα να ετοιμάσεις το Σαββατοκύριακο τα γεύματα για όλη την εβδομάδα, τα οποία θα τοποθετήσεις σε μερίδες μέσα σε δοχεία στον καταψύκτη σου. Κάθε ημέρα βγάζεις για εσένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου το αντίστοιχο δοχείο και με αυτό τον τρόπο καταφέρνεις να έχεις μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς να σπαταλάς τα χρήματα σου σε έτοιμα φαγητά αμφιβόλου ποιότητας.
3)     Η διατήρηση λαχανικών και μυρωδικών εποχής για όλο το χρόνο είναι κάτι που θα άλλαζε εντελώς τις γεύσεις στα φαγητά σου. Ωστόσο είναι κάτι που η απλή κατάψυξη ενός ψυγείου δεν μπορεί να υποστηρίξει μιας και ο χώρος της είναι περιορισμένος και δεν μπορεί να σπαταληθεί για φρέσκια ντομάτα Αυγούστου. Η αυτόνομη κατάψυξη, παρέχοντας σου το χώρο που χρειάζεσαι σου δίνει ακριβώς αυτή την πολυτέλεια. Να μαγειρεύεις με αυγουστιάτικη ντομάτα το Κυριακάτικο κοκκινιστό σου μέσα στο καταχείμωνο.
4)   Εάν έχεις πολυμελή οικογένεια ή αν είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός τύπος και κατά συνέπεια έχεις πολλά στόματα να ‟ταΐσεις”, τότε η αυτόνομη κατάψυξη θα σου αλλάξει τη ζωή. Θα έχεις την άνεση να αραιώσεις τις επισκέψεις σου στο super market μιας και θα μπορείς να πηγαίνεις λιγότερες φορές και να αγοράζεις προμήθειες για περισσότερες ημέρες που πλέον θα έχεις χώρο να συντηρήσεις. Ο πονοκέφαλος της αναζήτησης χώρου, θα είναι πλέον παρελθόν.
 

Οι καταψύκτες Morris

Η εταιρεία MORRIS, πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει συσκευές που δίνουν λύσεις στο σύγχρονο νοικοκυριό, σας προτείνει μία σειρά από καταψύκτες που κάθε ένας ανταποκρίνεται σε εξειδικευμένες ανάγκες.
Σε διάφορες διαστάσεις, οι αυτόνομοι καταψύκτες της εταιρείας MORRIS είναι σχεδιασμένοι για να εξυπηρετήσουν απαιτήσεις κάθε είδους. Έτσι, ακόμη και εάν το σπίτι σου είναι λίγων τετραγωνικών και ενώ θα το ήθελες πολύ, πιστεύεις ότι δεν μπορεί να χωρέσει μία αυτόνομη κατάψυξη, στην εταιρεία MORRIS θα βρεις τον κατάλληλο καταψύκτη στη διάσταση που μπορεί να ταιριάξει στο χώρο σου.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους ποικίλουν ανάλογα με το μοντέλο, αλλά σε ένα γενικότερο πλαίσιο στη Morris μπορείς να βρεις αυτόνομους καταψύκτες:
·         Κάθετους
·         Μπαούλα
·         Διπλής λειτουργίας (καταψύκτης και ψυγείο)
·         Φιλικούς προς το περιβάλλον
·         Με τεχνολογία Full NoFrost η οποία αποτρέπει τη δημιουργία πάγου στο εσωτερικό του ψυγείου, καταργώντας την επίπονη διαδικασία της απόψυξης για τον καθαρισμό του πάγου
·         Με συρτάρια, καλάθια και χώρους που βοηθούν στην καλύτερη αποθήκευση και ταξινόμηση
·         Με κλειδαριά ώστε να τοποθετούνται οπουδήποτε
·         Με ρόδες για εύκολη μετακίνηση
·         Με χαμηλά επίπεδα θορύβου
·         Με χρόνο αυτονομίας σε περίπτωση βλάβης