fbpx

Ανεμιστήρας 10 πτερυγίων

Το έχεις αποφασίσει. Θα αγοράσεις ανεμιστήρα. Δεν το διαπραγματεύεσαι. Είτε γιατί το προτιμάς από το κλιματιστικό, είτε γιατί απλά θέλεις να έχεις στο σπίτι σου και τις δύο επιλογές. Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει για αυτό. Ή μήπως μπορεί; Έχει τύχει να ακούσεις από κάποιο φίλο την ερώτηση: «Τι τον θες τον ανεμιστήρα;». Αν η απάντηση είναι θετική, τότε πρέπει να διαβάσεις τα παρακάτω.

Πώς λειτουργεί ο ανεμιστήρας.
Λειτουργώντας διαισθητικά, γνωρίζουμε ότι ο κινούμενος αέρας θα μας βοηθήσει να δροσιστούμε. Αυτός είναι και ο λόγος που σε μία ζεστή ημέρα, ενστικτωδώς θα κυματίσουμε έναν φάκελο μπροστά από το πρόσωπό μας και αυτό θα μας προσφέρει μία μικρή ανακούφιση. Καθώς όμως η θερμοκρασία είναι το φυσικό μέγεθος που μετρά την ενέργεια κίνησης ή ταλάντωσης της ύλης σε ατομικό επίπεδο, ο αέρας δεν γίνεται ψυχρότερος από την κίνηση, απλά μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δροσεροί όταν φυσάει.
Σε μία ζεστή ημέρα, ο κινούμενος αέρας που παράγει ο ανεμιστήρας, βοηθά στη διαδικασία ψύξης του σώματος. Στην πραγματικότητα ψύχει και εξατμίζει τον ιδρώτα που παράγει ο οργανισμός μας για να εξατμίσει τη θερμότητα μέσω της υγρασίας. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και απολύτως φυσική. Όσο περισσότερο είναι το αεράκι που φυσάει τόσο περισσότερο δροσιζόμαστε…

Λογικό συμπέρασμα.
Από τα παραπάνω προκύπτει το λογικό συμπέρασμα ότι ο ανεμιστήρας – ως μέσο ανακούφισης από τη ζέστη – λειτουργεί. Και η αμέσως επόμενη λογική διαπίστωση είναι ότι όσο πιο δυνατά φυσάει ο αέρας, τόσο πιο έντονο το αίσθημα δροσιάς στην ατμόσφαιρα.
Κατά συνέπεια, χρειάζεσαι έναν ανεμιστήρα που θα εξασφαλίζει υψηλή ροή αέρα και άρα εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

Αρκεί αυτό;
Όχι βέβαια. Από έναν ανεμιστήρα χρειάζεσαι πολύ περισσότερα. Θες επίσης να είναι αθόρυβος, εύκολος στη χρήση του, ανθεκτικός και με τη δυνατότητα να καλύπτει όλες τις πιθανές ανάγκες σου σε ψύξη.

Ανεμιστήρες δαπέδου MORRIS με Smart Technology 10 πτερυγίων.

Η εταιρεία MORRIS προσφέρει δύο μοντέλα ανεμιστήρων δαπέδου (MFS-16216 & MFS-16217) με τεχνικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως σε όσα ονειρεύτηκες από έναν ανεμιστήρα:

Πρωτοποριακή τεχνολογία 10 πτερυγίων.

Για 1η φορά ένας ανεμιστήρας δαπέδου έχει τα διπλάσια πτερύγια από όσα διαθέτει ένας απλός, δίνοντας του τη δυνατότητα να έχει αυξημένη ροή αέρα για διπλάσια δροσιά.
6 ταχύτητες λειτουργίας και 3 επιλογές ροής του αέρα (κανονική/φυσική/ύπνου).
Επειδή οι ανάγκες μας σε δροσιά, αλλάζουν ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, την ώρα, αλλά και τη διάθεσή μας, η εταιρεία MORRIS διαθέτει ανεμιστήρες που ακούνε τις επιθυμίες μας και μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα. Έτσι, μπορείς να έχεις ανοιχτό τον ανεμιστήρα σου ακόμη και την ώρα που κοιμάσαι, επιλέγοντας τη λειτουργία ύπνου, χωρίς να έχεις τον φόβο ότι θα πάθεις ψύξη.
Τηλεχειριστήριο και χρονοδιακόπτης λειτουργίας 15 ωρών.
Επειδή είναι κουραστικό να σηκώνεσαι από την καρέκλα σου κάθε φορά που θες να αλλάξεις τη ροή του αέρα στον ανεμιστήρα σου, η MORRIS προέβλεψε τη διάθεση τηλεχειριστηρίου με χρονοδιακόπτη 15 ωρών. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως ξεχάσεις τον ανεμιστήρα σε λειτουργία
Ισχυρό, αθόρυβο μοτέρ χαλκού για υψηλή αντοχή.
Δεν αρκεί ο ανεμιστήρας σου, να είναι αποτελεσματικός. Θέλεις επίσης να αντέχει στο χρόνο. Για αυτό και η MORRIS έχει επιλέξει για τους ανεμιστήρες της μοτέρ χαλκού, που αποδεδειγμένα διαρκούν περισσότερο και λειτουργούν αθόρυβα. Σε χαμηλή ταχύτητα εκπέμπει μόλις 42 db και κατά συνέπεια είναι σίγουρο ότι δεν θα χάσεις την ησυχία και τον ύπνο σου.
Περιστρεφόμενοι με οβάλ βάση υψηλής σταθερότητας και ρυθμιζόμενο ύψος (έως 1,3 μέτρα).
Έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν ύψος και να φτάνουν έως και τα 1,3 μέτρα ενώ παράλληλα είναι απολύτως σταθεροί ακόμα και όταν λειτουργούν στην υψηλότερη ταχύτητά τους και ταυτόχρονα περιστρέφονται.
5 χρόνια εγγύηση
Ένα από τα βασικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματά τους είναι η εγγύηση 5 χρόνων και το όνομα που φέρουν. Για το λόγο αυτό δεν ανησυχείς ότι μπορεί να έχεις αγοράσει κάτι που θα το πάρεις στο σπίτι και δεν θα λειτουργεί ή θα χαλάσει σε ελάχιστο χρόνο. Ανήκουν στην οικογένεια MORRIS και αυτό αποτελεί από μόνο του την καλύτερη εγγύηση.
 

Τί θα απαντήσεις τώρα;

Αν σε ρωτήσει τώρα κάποιος γιατί χρειάζεσαι ανεμιστήρα, είναι πλέον σίγουρο ότι θα ξέρεις τι να του απαντήσεις και πώς να επιχειρηματολογήσεις. Έτσι δεν είναι;