fbpx

Ανεμιστήρας Οροφής. Λες;

Υπάρχουν κάποιες αξίες που είναι σταθερές και αμετάβλητες όσα χρόνια και αν περάσουν. Κάποιες φορές τις ξεχνάμε και νομίζουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτές, μέχρι που κάποιο τυχαίο περιστατικό μας τις υπενθυμίζει και αμέσως αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικές είναι για την καθημερινότητά μας.
Μία τέτοια περίπτωση είναι ο ανεμιστήρας οροφής. Μη μου πεις ότι δεν είχες ξεχάσει την ύπαρξή του; Μάλλον ναι… Εάν βρεθείς όμως σε χώρο που έχει ανεμιστήρα οροφής, αμέσως θα διαπιστώσεις πόσο σημαντικός είναι, ακόμη και εάν υπάρχει ήδη κάποιο κλιματιστικό.

Τι μου προσφέρει ο ανεμιστήρας οροφής:

1)     Αέρα
Ο ανεμιστήρας οροφής διαχέει τον αέρα στην ατμόσφαιρα δίνοντάς μας μία αίσθηση δροσιάς και αποτρέποντας την αποπνικτική ατμόσφαιρα στο χώρο. Σε μία ζεστή καλοκαιρινή ημέρα, ο ανεμιστήρας οροφής προσφέρει το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι που όλοι έχουμε ανάγκη όταν ο υδράργυρος φτάνει στα ύψη.
2)     Χώρο
Δεδομένου ότι τοποθετείται στο ταβάνι του εκάστοτε δωματίου, αφήνει ελεύθερο το χώρο για να τον εκμεταλλευτείς όπως θέλεις.
3)     Εξοικονόμηση χρημάτων
Ακόμη και αν το κλιματιστικό σου καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ενέργεια, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ανεμιστήρα σε επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας και κατ΄απέκταση χρημάτων.
4)     Δωμάτιο χωρίς έντομα
Είναι το καλύτερο εντομοαπωθητικό. Χωρίς να αναπνέεις τα χημικά εντομοκτόνα της αγοράς, ο ανεμιστήρας οροφής διώχνει μύγες, κουνούπια, σκνίπες και οποιοδήποτε άλλο έντομο ενώ παράλληλα δεν  ρυπαίνει την ατμόσφαιρα και τον οργανισμό σου.
5)     Ιδανικό συνδυασμό για το κλιματιστικό
Μπορείς να χρησιμοποιείς είτε τη μία συσκευή είτε την άλλη, ανάλογα με τις ανάγκες σου και τον καιρό. Υπό ιδανικές συνθήκες, ένα σπίτι πρέπει να διαθέτει και τις δύο συσκευές χρησιμοποιώντας τις είτε ταυτόχρονα, είτε εναλλάξ.
6)     Ζέστη
Πολλοί λίγοι ξέρουν ότι ο ανεμιστήρας οροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για δροσιά αλλά και για ζέστη. Με τη δυνατότητα αντίστροφης περιστροφής  τραβούν τον κρύο αέρα πάνω και ταυτόχρονα σπρώχνουν το ζεστό αέρα κάτω. Συνεπώς, είναι μία συσκευή που μπορείς να χρησιμοποιείς όλες τις εποχές του χρόνου.
7)     Design
Σε διάφορα στυλ, χρώματα και σχέδια, οι ανεμιστήρες οροφής, μπορούν να αποτελέσουν – πέραν από μία χρηστική συσκευή – ένα πολύ χαρακτηριστικό στοιχείο της διακόσμησης του σπιτιού σου, είτε είναι minimal είτε retro. Μην φοβηθείς λοιπόν να το εντάξεις στο χώρο σου ως statement αντικείμενο που θα δώσει ιδιαίτερο χαρακτήρα.
 

Οι ανεμιστήρες οροφής MORRIS

Η εταιρεία MORRIS έχοντας πάντα στη φιλοσοφία της να προσφέρει ηλεκτρικές συσκευές που δεν ακολουθούν την πεπατημένη, αλλά προτείνουν πάντα κάτι καινούριο και πρωτοποριακό, δημιούργησε τους ανεμιστήρες οροφής MCF–16233 & MCF-16234. Πρόκειται για 2 μοντέλα με ίδιο design και προδιαγραφές, αλλά διαφορετικό χρώμα.

Τι παραπάνω έχουν να προσφέρουν;

·        LED φως με dimming
Έχουν LED φως με δυνατότητα επιλογής θερμοκρασίας χρώματος του φωτισμού (θερμό/κανονικό/ψυχρό), για να είναι πιο ξεκούραστο στο μάτι ανάλογα με τις ανάγκες σου. Επιπλέον, διαθέτουν λειτουργία dimming (με ενσωματωμένο dimmer στο τηλεχειριστήριο) για τη ρύθμιση της έντασης του φωτισμού ώστε να είναι ακόμη πιο άνετοι.
·        Μοτέρ τεχνολογίας DC ισχύος 28W και αθόρυβο
Aυτό σημαίνει ότι, αφενός μεν έχουν μοτέρ υψηλής απόδοσης με ταυτόχρονη χαμηλή κατανάλωση και άρα είναι αποτελεσματικοί και οικονομικοί, αφετέρου δε, είναι και αθόρυβοι, γεγονός πολύ σημαντικό γιατί κανείς δεν αντέχει την ηχορύπανση…
·        5 ταχύτητες λειτουργίας
Για περισσότερη εξατομίκευση και άνεση. Όσο περισσότερες οι δυνατότητες μίας συσκευής, τόσο καλύτερα για τον χρήστη.
·        Τηλεχειριστήριο με χρονοδιακόπτη 8 ωρών
Έτσι, μπορείς και όταν κοιμάσαι να απολαμβάνεις ένα ελαφρύ αεράκι χωρίς να έχεις το άγχος να ξυπνήσεις για να απενεργοποιήσεις τον ανεμιστήρα.
·        5 χρόνια εγγύηση
Κάθε συσκευή MORRIS είναι κατασκευασμένη για να αντέχει στο χρόνο ενώ το ολοκληρωμένο δίκτυο After Sales Service διασφαλίζει την καλύτερη εξυπηρέτησή σου.

Τι πιστεύεις λοιπόν για τον ανεμιστήρα οροφής;
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, θα συμφωνείς πλέον ότι οι ανεμιστήρες οροφής είναι αξία σταθερή και ανεκτίμητη για κάθε σπίτι. Και για το δικό σου…