fbpx

Ανεμιστήρες Morris. Δεν γίνεται να επιλέξεις κάτι άλλο.

Οι μήνες του καλοκαιριού είναι συνήθως οι καλύτεροι μήνες της ζωής σου. Και οι πιο ζεστοί…

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που λατρεύεις και μισείς ταυτόχρονα

Για να μείνεις μόνο στα καλά του καλοκαιριού, θα πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να επιλέγεις εσύ πότε θέλεις να ζεσταίνεσαι…

Αποφάσισες λοιπόν ότι θέλεις να αγοράσεις έναν ανεμιστήρα γιατί θεωρείς ότι αυτός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να δροσιστείς.
Πολύ ωραία επιλογή. Δεν αρκεί όμως να αποφασίσεις ότι θες ανεμιστήρα. Πρέπει να αποφασίσεις και ποιον θα διαλέξεις. Σε αυτή τη φάση είναι που αρχίζεις την αναζήτηση και εάν δεν έχεις κάποιες κατευθυντήριες γραμμές θα χαθείς σε αχαρτογράφητα νερά που θα σε οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε λάθος επιλογή.
Έχοντας αυτή την αφετηρία εκείνο που πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή σου είναι να διαλέξεις έναν ανεμιστήρα που προέρχεται από μία αξιόπιστη εταιρεία η οποία έχει αποδείξει ότι πρωτοπορεί στο χώρο των συσκευών σε γενικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο ανεμιστήρων.

Από τον καιρό που ο ανεμιστήρας εμφανιζόταν στη αγορά μόνο σε μια μορφή, έχουν αλλάξει πολλά και ένας βασικό συντελεστής σε αυτή την αλλαγή είναι η εταιρεία Morris
Από την αρχή της λειτουργίας της, έχει εντάξει στη φιλοσοφία της τις αρχές της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε ηλεκτρική συσκευή που φέρει το όνομά της.
Ειδικά στον τομέα των ανεμιστήρων η εταιρεία Morris έχει αποδείξει από πολύ νωρίς ότι στόχος της δεν είναι να δημιουργήσει μία συσκευή που έχει 3 πτερύγια που γυρνάνε… Αυτό μπορεί να το κάνει ο καθένας…


Η Morris
 πρωτοπορεί στους ανεμιστήρες γιατί οι προτάσεις της:

  1.  Χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
  2. Εφαρμόζουν καινοτόμες τεχνικές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σημερινού χρήστη
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ότι προσφέρει ανεμιστήρες με καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά λόγος για τον οποίο κιόλας κατέχει την πρώτη θέση στη συνείδηση του καταναλωτή.

Πιο συγκεκριμένα:

  •  Ο ανεμιστήρας MFS-16239, που είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα της, και ο οποίος φέροντας μοτέρ τεχνολογίας DC καθώς και 12 ταχύτητες λειτουργίας, καταφέρνει να συνδυάζει την αθόρυβη λειτουργία, την πολύ χαμηλή κατανάλωση και την μέγιστη αξιοπιστία.
Έδωσε λοιπόν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να έχει έναν ανεμιστήρα που δεν θα δημιουργεί ηχορύπανση, θα έχει χαμηλή κατανάλωση, μεγάλη διάρκεια ζωής και πολλές επιλογές ταχύτητας ξεφεύγοντας από την πεπατημένη των 3 – 4 ταχυτήτων.
  • Με τον ανεμιστήρα MFS-16226, προσφέρει έναν ανεμιστήρα που μπορεί να είναι ταυτόχρονα επιτραπέζιος και δαπέδου ενώ έχει και λειτουργία ιονισμού για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα.
Με αυτό τον τρόπο, κατάφερε να δώσει μία ακόμα διάσταση στον ανεμιστήρα, ο οποίος πλέον έγινε μία συσκευή που δεν σε δροσίζει απλά, αλλά καθαρίζει και την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου συμβάλλοντας στην υγιεινή του χώρου σου.
  •  Με τον ανεμιστήρα MFS-16216, έβαλε 10 πτερύγια στη συσκευή διπλασιάζοντας την απόδοσή της.
Ο πρωτοπόρος εδώ και μερικά χρόνια και ένα σημείο αναφοράς στην αγορά, ένα μοντέλο που έχει περάσει με επιτυχία όλα τα τεστ!
  •  Με τον ανεμιστήρα MAC-16241, προτείνει μια πρωτοποριακή συσκευή 3 σε 1, καθώς είναι ανεμιστήρας, air cooler και υγραντήρας ταυτόχρονα.
Θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς ότι με αυτό το μοντέλο μετέφερε την έννοια του multitasking στις ηλεκτρικές συσκευές…

Αυτά τα 4 μοντέλα είναι οι ναυαρχίδες της εταιρείας Morris στον τομέα των ανεμιστήρων και αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν κατέχει τυχαία μια κορυφαία θέση στην αγορά των ανεμιστήρων.

Είναι η εταιρεία που προσφέρει όλα τα χρόνια της λειτουργίας της, ανεμιστήρες που βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου και πλέον απαιτητικού καταναλωτή.
Αυτό σημαίνει ότι οι ανεμιστήρες Morris δεν καλύπτουν απλά την ανάγκη για δροσιά, αλλά σε κάθε περίπτωση έχουν παραπάνω από μία λειτουργία και διαθέτουν μία ευρεία γκάμα επιλογών. Με άλλα λόγια οι ανεμιστήρες Morris πρωτοπορούν γιατί δεν είναι απλοί ανεμιστήρες… Είναι «έξυπνες» ηλεκτρικές συσκευές που σου δίνουν πολλές επιλογές.
Και φυσικά όλα αυτά προσφέρονται πάντα σε συνδυασμό με τη 5ετή εγγύηση της Morris για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας ότι δεν κάνατε μια απλή αγορά αλλά μια επένδυση!