fbpx

Απλά Βήματα για να Διαλέξεις τον Κατάλληλο Ψυγειοκαταψύκτη

Απλά Βήματα για να Διαλέξεις τον Κατάλληλο Ψυγειοκαταψύκτη

Είτε θέλεις να αγοράσεις τον πρώτο σου ψυγειοκαταψύκτη, είτε πρόκειται να αντικαταστήσεις αυτόν που ήδη έχεις, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις κάποια απλά βήματα για να είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει την κατάλληλη επιλογή.

Βήμα 1

Μέτρησε προσεκτικά και με ακρίβεια το χώρο που θέλεις να μπει ο ψυγεικοκταψύκτης σου. Ακόμη και ένα ή δύο χιλιοστά μπορεί να κάνουν τη διαφορά και όταν θα φτάσει η στιγμή της τοποθέτησης μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Για να μην συμβεί λοιπόν αυτό: Λάβε τα μέτρα σου!

Βήμα 2

Σκέψου το lifestyle σου ώστε να σταθμίσεις καλύτερα τις ανάγκες σου. Οι ανάγκες μας από έναν ψυγειοκαταψύκτη είναι εντελώς διαφορετικές όταν έχουμε οικογένεια, σε σχέση με το να ζούμε μόνοι μας. Ο τρόπος ζωής σου θα σου δείξει πόσο χώρο χρειάζεσαι για ψύξη, πόσο για κατάψυξη, πόσα συρτάρια και ράφια θέλεις και ανάλογα θα κατευθύνεις και την επιλογή σου.

Βήμα 3

Αναλογίσου τις διατροφικές σου συνήθειες. Αν τρως κυρίως φαγητά που έχεις έτοιμα στην κατάψυξή σου ώστε να κερδίζεις χρόνο από το καθημερινό μαγείρεμα, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας ψυγειοκαταψύκτης με περισσότερη χωρητικότητα στην κατάψυξή από ό,τι στην ψύξη. Αν πίνεις πολλούς χυμούς ή σου αρέσουν τα κρασιά, χρειάζεσαι πολλά ράφια στην ψύξη ή πιθανώς και ειδικά ράφια κρασιών. Αν έχεις ανάγκη να πίνεις πάντα κρύο νερό, χρειάζεσαι έναν ψυγειοκαταψύκτη με εξωτερική παροχή κρύου νερού. Πρέπει να συνυπολογίσεις κάθε συνήθειά σου, ώστε να επιλέξεις κάτι που θα σε εξυπηρετεί και θα διευκολύνει τη ζωή σου.

Βήμα 4
Design! Μην ξεχνάς ποτέ ότι η αισθητική στο χώρο του σπιτιού μας, διαδραματίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη διατήρηση της ψυχικής μας ισορροπίας. Ο ψυγειοκαταψύκτης που θα αγοράσεις, εκτός από λειτουργικός, θα πρέπει να δέσει και αρμονικά με το χώρο στον οποίο θα τοποθετηθεί, ώστε να μην μοιάζει σαν ξένο σώμα. Διάλεξε λοιπόν προσεκτικά χρώμα και υλικό και δώσε μία νότα ανανέωσης στο χώρο σου!

Βήμα  Morris

Στην αναζήτησή σου για τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη, η  εταιρεία Morris σου προσφέρει λύσεις  που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σου, ανάλογα με το πώς αυτές έχουν διαμορφωθεί από τα παραπάνω βήματα. Διαθέτοντας 15 ψυγειοκταψύκτες με τεχνικά χαρακτηριστικά για κάθε ανάγκη, είναι αδύνατον να μη βρεις το μοντέλο που θα σου ταιριάξει.  Έτσι, είτε είσαι εργένης και η κουζίνα σου είναι αναγκαίο κακό, είτε είσαι οικογενειάρχης και το 70% του χρόνου στο σπίτι το περνάς ανάμεσα στο νεροχύτη, το φούρνο και το ψυγείο, στη Morris θα βρεις τη λύση που θα σε ικανοποιήσει! Ακόμη και αν έχεις εμμονή με το interior design….
Το Passe-partout της Morris – T71360CAP Ψυγειοκαταψύκτης InoxLook / W71359CAP Ψυγειοκαταψύκτης Λευκός
Η λέξη passe-partout είναι γαλλική και σημαίνει: περνάει παντού. Αυτό ακριβώς είναι για τη Morris το μοντέλο T71360CAP. Έχει δημιουργηθεί για να καλύπτει όλες τις πιθανές ανάγκες σου, όποιο και αν είναι το lifestyle σου. Είναι το passe-partout για κάθε κουζίνα και αυτό είναι ολοφάνερο αν διαβάσεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά του:
·         Καθαρή χωρητικότητα: 360lt — 266lt συντήρηση / 94lt κατάψυξη
·         Ενεργειακή κλάση Α++. Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 40% σε σχέση με τα ψυγεία ενεργειακής κλάσης Α
·         Εξωτερική παροχή κρύου νερού
·         Τεχνολογία Full No Frost η οποία αποτρέπει τη δημιουργία πάγου στο εσωτερικό του ψυγείου, καταργώντας την επίπονη διαδικασία της απόψυξης για τον καθαρισμό του πάγου
·         Τεχνολογία “Multi Cooling” με 2 ανεξάρτητα συστήματα ψύξης για πολύ φρέσκα τρόφιμα
·         Τεχνολογία MaxiFresh Preserver για την καλύτερη συντήρηση των φρούτων και λαχανικών
·         Ηλεκτρονικός έλεγχος λειτουργίας με εξωτερική οθόνη LED
·         Τεχνολογία Full NoFrost με σύστημα ψύξης Multi-Cooling και 2 ανεξάρτητα συστήματα ψύξης
·         Συρτάρι φρούτων και λαχανικών με δυνατότητα ρύθμισης υγρασίας και γυάλινο καπάκι
·         Χώρος ημικατάψυξης (chiller compartment) στην συντήρηση για την καλύτερη συντήρηση νωπών κρεάτων και ψαριών
·         Τεχνολογία Freezer Shield Tech που εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του καταψύκτη ακόμα και σε περίπτωση που η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι ιδιαίτερα χαμηλή
·         Γυάλινα Ράφια ασφαλείας
·         Κατάψυξη 4 αστέρων με 3 διαφανή συρτάρια αποθήκευσης

·         Χώρος αποθήκευσης μεγάλων μπουκαλιών 2Lt στην πόρτα

Η εγγύηση Morris
Στην αναζήτησή σου για τον ψυγειοκαταψύκτη που θα αγοράσεις – πέραν των παραπάνω βημάτων που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο – είναι σημαντικό να έχεις πάντα κατά νου ότι κάθε ηλεκτρική συσκευή είναι μία επένδυση και κατά συνέπεια θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί από μία εταιρεία που κατέχει αποδεδειγμένα την κατάλληλη τεχνογνωσία.  Tο όνομα της εταιρείας Morris είναι η κατάλληλη λύση προς αυτή την κατεύθυνση, μιας και  αποτελεί πλέον εγγύηση στη συνείδηση των καταναλωτών και έχει συνδεθεί με ηλεκτρικές συσκευές υψηλής ποιότητας που αντέχουν στο χρόνο όπως και το brand της.