search

GR | EN

Αρχική / BLOG / Γενικά / Η Αμοιρίδης - Σαββίδης δίπλα στους φοιτητές και τις οικογένειες τους με το πρόγραμμα ‟Καλή Αρχή 2019"

Η Αμοιρίδης - Σαββίδης δίπλα στους φοιτητές και τις οικογένειες τους με το πρόγραμμα ‟Καλή Αρχή 2019"

Oι επιχειρήσεις είναι οντότητες που δραστηριοποιούνται μέσα στο κοινωνικό σύνολο και είναι φυσικό να επηρεάζουν και να επηρεάζονται από τα δεδομένα της εποχής τους. Κατά συνέπεια, είναι ‟υποχρεωμένες” να αναλαμβάνουν την ευθύνη που τους αναλογεί απέναντι στην κοινωνία.

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης  έχει θεσπίσει εδώ και 5 χρόνια το πρόγραμμα ‟Καλή Αρχή” μέσω του οποίου επιβραβεύει 30 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές χαμηλού εισοδήματος, εξοπλίζοντας το φοιτητικό τους σπίτι με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα:

 

Κρεβάτι (μονό)

Στρώμα (μονό)

Έπιπλο γραφείου

Καρέκλα γραφείου

Φουρνάκι με 3 εστίες ψησίματος

Τοστιέρα

Καφετιέρα φίλτρου

Τηλεόραση 24”

Ψυγείου (ύψους 144 εκ.)

Πλυντήριο ρούχων 5 κιλών


Επίσης,
στηρίζει 10 ακόμη αριστούχους φοιτητές με υποτροφία αξίας 3000€ έκαστος.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης, διευκολύνει οικονομικά την πρόσβαση στην Ανώτατη Εκπαίδευση σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Επιθυμία και προτεραιότητά  της είναι να είναι δίπλα στους νέους που έχουν όνειρα και παλεύουν να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους αλλά και για την κοινωνία που ζουν.

 

Το νέο αυτό κεφάλαιο στη ζωή τους -το οποίο είναι και από τα πιο σημαντικά- είναι το αποτέλεσμα  προσπαθειών χρόνων τόσο από τους ίδιους τους νέους φοιτητές όσο και από τις οικογένειές τους. Τώρα ήρθε η στιγμή να απολαύσουν τους κόπους τους και να κατακτήσουν πιο υψηλές κορυφές, είτε αποφασίσουν να ακολουθήσουν  ακαδημαϊκή πορεία είτε αφοσιωθούν σε μία καριέρα στην ελεύθερη αγορά.

 

Με αυτή την πρώτη μεγάλη τους επιτυχία, απέδειξαν περίτρανα στον εαυτό τους ότι όταν θέτουν στόχους, όσο υψηλοί και αν είναι, εάν εργάζονται με υπομονή και επιμονή είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθούν. 


Το πρόγραμμα ‟Καλή Αρχή 2019”, συνοδεύεται από τις ευχές όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου,αλλά και των εργαζομένων της εταιρείας Αμοιρίδης Σαββίδης, για ένα μέλλον γεμάτο επιτυχίες.

 

Καλή αρχή στο φοιτητικό σας ταξίδι και στη νέα σας ζωή!

 

Οι νικητές που κέρδισαν την υποτροφία των 3.000€ είναι οι:

Βασιλική Κουτσικου

Δημήτριος Παππάς

Ορέστης Μαργαρίτης

Χαρά Πλατυρράχου

Σάββας Σταμάτιος Καραγεωργίου

Δημήτρης Μήτος

Στέφανος Λυρόπουλος

Γεώργιος Οικονομόπουλος

Δημήτριος Κουτσούμπας

?ρτεμις Βλαχοπούλου


Και οι νικητές που κέρδισαν τον εξοπλισμό είναι οι:

Μαρία Ανδρουλάκη

Αννα Τσιτσάνου

Ελευθερία Χασάπη

Ελένη  Θεοδωρίδου

Αναστασία   Γιαχαλή

Τατιάννα Γκεσούλη

Ειρήνη  Βασσάλου

Παναγιώτα Γερμενή

Ξανθίππη Δεβετζή

Αρτιόλ Τσαουσάι

Ιωάννα Παρασκευή Παπανδρέα

Ηλίας Οργιανέλης

Ειρηνη Μπακαλιδου

Γεώργιος Μαρινάκης

Ελένη Νεοκοσμίδου

Χαράλαμπος Αποστόλου

Όλγα Δεληπετρίδου

Μυριαμ Τσιούγγαρη

Παναγιώτης Ρούσαλης

 

Τα λόγια μερικών νικητών του προγράμματος ”Καλή Αρχή 2019‟ της Εταιρείας Αμοιρίδης – Σαββίδης:Θα ήθελα να σας  ευχαριστήσω  θερμά για την υποστήριξή σας και για τη σημαντική βοήθειά σας για την κάλυψη βασικών αναγκών στην Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά δύσκολη και απαιτητική. Κατά τη διάρκεια της κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να επιτύχω στις πανελλήνιες εξετάσεις. Από κοντά βοηθούσαν όσο μπορούσαν και οι γονείς μου παρέχοντας μου υποστήριξη και πνευματική και οικονομική. Τελικά κατάφερα να επιτύχω τον στόχο μου και να περάσω στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Οι δυσκολίες ως φοιτητής σε μια ξένη πόλη θα είναι αρκετές. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω την εταιρεία Morris, η οποία παρέχει υποστήριξη και βοήθεια στους νέους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένου και μένα , ώστε να σταθούμε στα πόδια μας. Ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ, λοιπόν, στην εταιρεία Morris που θα στηρίξει εμένα και άλλα παιδιά στην προσπάθεια μας. 

Στέφανος Λυρόπουλος

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρία Αμοιρίδης - Σαββίδης για την επιβράβευση μου μέσω του προγράμματος «Καλή Αρχή» εξοπλίζοντας το φοιτητικό μου σπίτι με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα βοηθώντας σημαντικά στην έναρξη της φοιτητικής μου ζωής στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η δωρεά σας δηλώνει δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης. Η ανιδιοτελής σας στήριξη αποτελεί λαμπρό παράδειγμα και αποδεικνύει έμπρακτα την κοινωνική αλληλεγγύη της Εταιρίας σας.

 Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους το μέλλον της χώρας μας, ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!!

Χαράλαμπος Αποστόλου

Φοιτητής Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών

Πανεπιστήμιο Κρήτης

 

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την εταιρία "Αμοιρίδης-Σαββίδης", για την έμπρακτη στήριξη τόσο σε εμένα όσο και στους συμφοιτητές μου. Ιδιαίτερα σήμερα, στις δύσκολες εποχές που ζούμε, για εμάς τους νέους ανθρώπους που ξεκινάμε με όνειρα την ζωή μας η βοήθεια αυτή είναι σημαντική. Μακάρι αυτή η φιλανθρωπική δράση να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους επιχειρηματικούς ομίλους. Σας ευχαριστώ θερμά και σας εύχομαι η εταιρία σας να προοδεύει έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό όλων. 

Τατιάνα Γκεσούλη


Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες που ζούμε να υπάρχουν όχι μόνο μεμονωμένοι άνθρωποι αλλά και ολόκληρες εταιρείες οι οποίες να βοηθάνε εμάς, τους νέους ανθρώπους, σε ένα πολύ σημαντικό στάδιο της ζωής μας. Είναι όμως και εξίσου σημαντικό να αναδεικνύονται και τέτοιες ενέργειες ώστε όλο και περισσότεροι νέοι να μπορούν να λαμβάνουν μέρος και να έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την νέα τους ζωή. Σας ευχαριστούμε πολύ για το έργο σας και εύχομαι πολλοί ακόμα νέοι τα επόμενα χρόνια να λάβουν την χαρά που δέχτηκε και εμείς σήμερα.

Παναγιώτης Ρουσάλης

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. για την ευγενική και γενναιόδωρη χορηγία της ενισχύοντας τα πρώτα μου βήματα ως φοιτητής πλέον στο τμήμα ΔΕΤ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η πρωτοβουλία της εταιρείας ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. αποδεικνύει έμπρακτα την μεγάλη ευαισθησία, την προσφορά και την αλληλεγγύη της προς τους άριστους πρωτοετής φοιτητές.

Ευχαριστώ από καρδιάς και εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια και στην πρωτοβουλία σας.

 

Δημήτρης Παππάς