fbpx

Χρειάζομαι Στεγνωτήριο Ρούχων;

Χρειάζομαι Στεγνωτήριο Ρούχων;

Από την παιδική μας ηλικία και τις στιγμές της οικογενειακής ζωής του παρελθόντος, είναι πολλά που θυμόμαστε. Μία όμως από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες είναι αυτή της μητέρας μας που άπλωνε την μπουγάδα της στην ταράτσα, τη βεράντα ή τον κήπο της.  Ήσυχη, ήρεμη, γέμιζε τη λεκάνη με τα φρεσκοπλυμένα ρούχα της οικογένειας και πήγαινε να τα απλώσει….Τι όμορφη εικόνα… Ακόμη και αν δεν την έχουμε ζήσει προσωπικά, σίγουρα την έχουμε δει σε κάποια ταινία του παλιού κινηματογράφου. Πόσα όμως έχουν αλλάξει απο τότε….

Αναλογίσου την καθημερινότητά σου. Πόσες είναι οι πιθανότητες να καταφέρεις να απλώσεις τα ρούχα σου με την ησυχία των γυναικών των παλαιότερων γενεών; Καμία… Η ζωή μας έχει αποκτήσει εντελώς διαφορετικούς ρυθμούς. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο και κατά συνέπεια το νοικοκυριό σου πρέπει να απαρτίζεται από συσκευές που θα σου εξασφαλίζουν ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν, σου δίνουν χαρά και σε ηρεμούν.

Στεγνωτήριο Ρούχων
Μία από τις πιο απαραίτητες συσκευές, η οποία θα σου λύσει ένα από τα βασικότερα προβλήματα του νοικοκυριού σου είναι το στεγνωτήριο ρούχων.

Γιατί;

Πόσες φορές:
  • Χρειάστηκε να φύγεις για ταξίδι ή να βγεις έξω το βράδυ, το έμαθες τελευταία στιγμή και δεν είχες ούτε ένα ρούχο καθαρό στην ντουλάπα σου;
  • Έβαλες πλυντήριο και παρόλο που η πρόγνωση του καιρού – που είχες ελέγξει σε 10 sites – επέτρεπε το άπλωμα της μπουγάδας σου, λίγο πριν βγεις για να απλώσεις, ανοίξαν οι ουρανοί;
  • Ξέχασες ότι έχεις απλώσει και το θυμήθηκες  2 ημέρες μετά, έχοντας καταστρέψει τα ρούχα σου;

Αν η απάντηση έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις είναι καταφατική, τότε το στεγνωτήριο ρούχων θα διευκολύνει την καθημερινότητα σου.

Τί σου προσφέρει το στεγνωτήριο ρούχων:
  1. Δεν εξαρτάσαι από τον καιρό για να αποφασίσεις αν θα βάλεις πλυντήριο.
  2. Χρειάζεσαι ελάχιστο χρόνο για να στεγνώσεις τα ρούχα σου. Ακόμη και σε σύγκριση με το χρόνο που χρειάζεσαι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
  3. Θα ξεχάσεις μια για πάντα το άπλωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι και όλες τις δυσάρεστες συνέπειές του. Κανείς δεν αντέχει ούτε την υγρασία μέσα στο σπίτι που προκαλλεί το άπλωμα στην απλώστρα εσωτερικού χώρου, ούτε την απώλεια θερμότητας που προξενείται από το άπλωμα στα σώματα θέρμανσης . Όσο για την ακαταστασία που προκαλεί είτε η μία, είτε η άλλη μέθοδος απλώματος, δεν χρειάζεται καν να γίνει λόγος.
  4. Αφιερώνεις πολύ λιγότερο έως και καθόλου χρόνο στο σιδέρωμα. Τα ρούχα γίνονται πολύ πιο μαλακά και σε αρκετές περιπτώσεις – όπως στα σεντόνια για παράδειγμα – δεν χρειάζεται καν να σιδερώσεις.
  5. Αποκτάς τις πετσέτες που πάντα ονειρευόσουν. Απαλές και αφράτες.
Ποιό στεγνωτήριο να διαλέξω;
Εφόσον αποφάσισες ότι το στεγνωτήριο ρούχων είναι μία από τις βασικότερες συσκευές για κάθε σπίτι και συνεπώς χρειάζεσαι και εσύ ένα, είναι λογικό να αναρωτιέσαι ποιο από όλα όσα κυκλοφορούν στην αγορά είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Η επιλογή 
MORRIS MPD-1038 10kg

Ανάμεσα στις επιλογές της εταιρείας MORRIS, μία από τις καλύτερες είναι το μοντέλο MPD–1038 10kg. Είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα στεγνωτήριο της εταιρείας, διαθέτει σύστημα στεγνώματος με αντλία θερμότητας που προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας συνδυασμένη με άριστα αποτελέσματα, έχει τεχνολογία “Anti-Wrinkle” προστατεύοντας τα ρούχα από το τσαλάκωμα και είναι ενεργειακής κλάσης Α+++.

Επίσης έχει διπλό αισθητήρα (θερμοκρασίας και υγρασίας) και 16 προγράμματα που σου δίνουν τη δυνατότητα να διαλέξεις εκείνο που θα σου δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανάλογα με την ποιότητα των υφάσματων που θέλεις να στεγνώσεις.
Είναι πλήρως ηλεκτρονικά ελεγχόμενο, έχει σύστημα αυτοδιάγνωσης βλαβών και είναι πολύ εύκολο στη χρήση του.
 
Το συγκριτικό του όμως πλεονέκτημά είναι ότι φέρει την υπογραφή MORRIS.

Τι σημαίνει αυτό;
Ότι η συσκευή που θα αγοράσεις ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της εταιρείας MORRIS και κατά συνέπεια είναι κατασκευασμένη με γνώμονα τη λειτουργικότητα, το υψηλό επίπεδο ποιότητας και τη μέγιστη αντοχή.
Η τεχνογνωσία της εταιρείας MORRIS αναβαθμίζεται διαρκώς  όπως και το υψηλού τεχνικού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό της. Όλα τα παραπάνω έχουν αναδείξει την εταιρεία MORRIS σε μία από τις κορυφαίες του είδους της και αποτελούν και τους λόγους που οι καταναλωτές την εμπιστεύονται εδώ και δεκαετίες.
Ξέρουν ότι κάθε αγορά MORRIS θα τους λύσει τα χέρια.