fbpx

Γιατί να αγοράσω αφυγραντήρα;

Γιατί να αγοράσω αφυγραντήρα;

Γιατί να αγοράσω αφυγραντήρα;

Όλοι μας είμαστε πλέον επιφυλακτικοί σε κάθε νέα συσκευή που κάνει την είσοδό της στην αγορά. Η πρώτη σκέψη σε κάθε καινούρια πρόταση που μας παρουσιάζεται είναι: Το χρειάζομαι άραγε πραγματικά ή μήπως με έχουν πείσει ότι το έχω ανάγκη;
Σίγουρα δεν χρειαζόμαστε ό,τι καινούριο βγαίνει στο εμπόριο. Ο αφυγραντήρας όμως είναι μία επίπλαστη ανάγκη;
Τί προβλήματα λύνει ο αφυγραντήρας;
Ο κύριος σκοπός του αφυγραντήρα είναι να απαλλάσσει το χώρο από την υπερβολική ποσότητα υγρασίας, διατηρώντας την ατμόσφαιρα υγιεινή.
Τί σημαίνει αυτό;
Η ιδανική – φυσιολογική σχετική υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 50% – 55%. Η εξασφάλιση της ιδανικής μέσης τιμής σχετικής υγρασίας αποτρέπει – σε επίπεδο σωματικής υγείας – την εκδήλωση συχνών κρυολογημάτων, αλλεργιών και πόνων στα κόκαλα, αλλά και προλαμβάνει παθήσεις όπως το άσθμα. Επιπλέον μας απαλλάσσει από την αίσθηση του έντονου διαπεραστικού κρύου.
Στο επίπεδο του νοικοκυριού, η ιδανική μέση τιμή σχετικής υγρασίας προστατεύει τα κατασκευαστικά υλικά στο εσωτερικό του σπιτιού, απομακρύνοντας την υγρασία από τους τοίχους, τα ξύλινα δάπεδα, τις ντουλάπες καθώς και τα ρούχα μας.
Πώς μετριέται το ποσοστό υγρασίας;
Με ένα απλό υγρασιόμετρο μπορούμε να μετρήσουμε με ακρίβεια το ποσοστό υγρασίας στο σπίτι μας. Σε αρκετές περιπτώσεις όμως, η μέτρηση με το υγρασιόμετρο είναι περιττή, καθώς ακόμα και με γυμνό μάτι τα σημάδια είναι εμφανή. Τέτοια σημάδια για παράδειγμα είναι η μούχλα στους τοίχους και οι υδρατμοί στα τζάμια.
Ποιος είναι ο κατάλληλος αφυγραντήρας;
Δεδομένου ότι η αγορά έχει κατακλυστεί από πληθώρα αφυγραντήρων, είναι λογικό να χανόμαστε στη μετάφραση. Εάν μάλιστα προσθέσουμε και το γεγονός ότι όλοι μας έχουμε ακούσει ότι ο αφυγραντήρας ξηραίνει την ατμόσφαιρα και ίσως τελικά μας κάνει και κακό, ότι κάνει απίστευτο θόρυβο και ότι είναι αισθητικά δυσάρεστο να τον έχουμε στο σαλόνι μας, τότε είναι που βρισκόμαστε στο απόλυτο αδιέξοδο.
Γιατί ο αφυγραντήρας Morris δίνει τη λύση που χρειαζόμαστε;
 • Διαθέτει λειτουργία auto που σταματάει να κάνει αφύγρανση όταν φτάσει στο 55% μέσης τιμής υγρασίας, ενώ επίσης έχει και δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης από 40% ως και 80%.
 • Διαθέτει λειτουργία ιονισμού η οποία καθαρίζει την ατμόσφαιρα, απελευθερώνοντας αρνητικά ιόντα στον αέρα, εξουδετερώνοντας οσμές, καπνό, σκόνη και αλλεργιογόνα στοιχεία.
 • Διαθέτει φίλτρα σκόνης.
 • Διαθέτει φίλτρα ενεργού άνθρακα για την εξουδετέρωση βλαβερών χημικών ουσιών.
 • Απολυμαίνει τον αέρα με υπεριώδη ακτινοβολία.
 • Έχει έξυπνο τηλεχειριστήριο το οποίο μετράει το επίπεδο υγρασίας
 • Επιτυγχάνει τη μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση.
 • Έχει δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας καθώς μπορεί να συνδεθεί σε μόνιμη αποχέτευση.
 • Καλύπτει χώρους επιφάνειας ως και 130 τετραγωνικών μέτρων, ανάλογα με το μοντέλο.
 • Έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με θήκη στεγνώματος ρούχων, κάνοντας το στέγνωμα των ρούχων ακόμα ευκολότερο
 • Έχει μοντέρνο σχεδιασμό καθώς είναι ο μοναδικός αφυγραντήρας σε μαύρο χρώμα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τον έχουμε σε σταθερή θέση, ακόμη και στο σαλόνι μας.
Δείτε εδώ περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Με λίγα λόγια:
Ο αφυγραντήρας Morris δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα.Έχει αυτόματη λειτουργία που σταματάει την αφύγρανση όταν φτάσει στο 55%, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε και μόνοι σας μεταξύ 40% και 80%.

Έχει διπλό condenser και evaporator ειδικού σχεδιασμού για χαμηλή κατανάλωση ρεύματος. Δεν κάνει θόρυβο και έχει υπέροχο design.

Τι σημαίνει πρακτικά η χρήση ενός αφυγραντήρα Morris;
 • Υγιεινή ατμόσφαιρα
 • Κατάλληλες συνθήκες ύπνου
 • Καλύτερη αίσθηση του σώματός μας
Γιατί Morris;
Η εταιρεία Morris, έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Θέτοντας πάντοτε την τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου, δημιουργεί συσκευές που έχουν στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς μας.
Σε αυτό το πλαίσιο, και με γνώμονα τη δημιουργία κατάλληλης ατμόσφαιρας στους εσωτερικούς χώρους, η εταιρεία Morris δημιούργησε έναν αφυγραντήρα προσαρμοσμένο τόσο στη διαχρονική ανάγκη για ένα υγιές περιβάλλον διαβίωσης, όσο και στον σύγχρονο τρόπο ζωής που απαιτεί εξοικονόμηση χρόνου, ενέργειας και χρήματος.

 

Με ολοκληρωμένο δίκτυο after sales service, η εταιρεία Morris είναι πάντα δίπλα σας, ακόμη και μετά την αγορά της συσκευής σας. Δίνοντας εγγύηση 5 ετών, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο δίκτυο και το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό που εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Με την αξιοπιστία των χρόνων που εκπροσωπείται στην ελληνική αγορά, η εταιρεία Morris αποτελεί αδιαμφισβήτητη αξία στις ηλεκτρικές συσκευές.