fbpx

Enjoy the Fresh Air!

Έχεις αποδεχτεί ότι ζεις σε μία εποχή που η μόλυνση της ατμόσφαιρας είναι γεγονός… Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις οικολογική συνείδηση και να προσπαθείς με τις πράξεις και τις επιλογές σου να μολύνεις όσο γίνεται λιγότερο το περιβάλλον.

Δεν γίνεται να κάνεις κάτι άλλο για αυτόν τον πλανήτη…

Συμβαίνει όμως το ίδιο και για το σπίτι σου ή τον χώρο εργασίας σου;

Μήπως εκεί είναι στο χέρι σου να καθαρίσεις άμεσα τον αέρα που αναπνέεις;

 

 

Η απάντηση είναι θετική και η λύση βρίσκεται στην αγορά ενός καθαριστή αέρα!
Αν βέβαια αναρωτιέσαι τί τον χρειάζεσαι, παρακάτω θα βρεις τους λόγους για να τον αγοράσεις:
1)      Είσαι απολύτως υγιής
Το πρόβλημα με τους ατμοσφαιρικούς ρύπους είναι ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια επίδραση μπορούν να έχουν μακροπρόθεσμα. Μόνο για ένα πολύ μικρό ποσοστό έχουν γίνει έρευνες και ξέρουμε τις επιπτώσεις. Κατά συνέπεια, ένας καθαριστής αέρα είναι απόλυτα απαραίτητος για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
2)      Ζεις σε οποιοδήποτε κλειστό χώρο
Είτε αυτό ονομάζεται διαμέρισμα, είτε μονοκατοικία, είτε οτιδήποτε άλλο, οι τοίχοι που έχουμε γύρω μας για να μας προστατεύουν, παγιδεύουν αερομεταφερόμενες χημικές ουσίες, αέρια, οσμές και σωματίδια. Σύμφωνα με έρευνες τα σπίτια μας μπορεί να περιέχουν αέρα που μπορεί να είναι 2 έως 5 φορές πιο μολυσμένος από τον εξωτερικό αέρα.
3)      Έχεις μικρά παιδιά
Το αναπτυσσόμενο σώμα των παιδιών δεν λειτουργεί όπως το δικό μας. Ο μεταβολισμός και η άμυνά τους είναι ακόμη ανέτοιμες να αντισταθούν σε εξωτερικούς κινδύνους. Είναι λοιπόν πιο ευάλωτα στις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που πολλά παιδιά πάσχουν από αλλεργίες και άσθμα, τα οποία όχι μόνο επιδεινώνονται αλλά κάποιες φορές προκαλούνται εξ’ολοκλήρου από τα αερομεταφερόμενα σωματίδια και τις χημικές ουσίες.
4)      Είσαι ηλικιωμένος
Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, τα σώματά μας, δεν λειτουργούν τόσο αποτελεσματικά όσο στο παρελθόν. Η συνεχής ροή καθαρού αέρα είναι ισάξια με μια ισορροπημένη διατροφή, τη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής και την προώθηση της μακροζωίας.
5)      Υποφέρεις από αλλεργίες, άσθμα ή άλλα αναπνευστικά προβλήματα
Σε αυτή την περίπτωση το αναπνευστικό σου είναι ήδη επιβαρυμένο και γνωρίζεις καλά ότι το φιλτράρισμα του αέρα είναι απαραίτητο για κάθε θεραπεία. Με αυτόν τον τρόπο κρατάς μακριά αερομεταφερόμενες χημικές ουσίες, αέρια και οσμές που μπορεί να επιδεινώσουν το εκάστοτε πρόβλημα.
6)      Καπνίζεις εσύ ή κάποιο μέλος της οικογένειας σου
Εκτός από τη διεισδυτική μυρωδιά που αφήνει ο καπνός, περιέχει περισσότερες από 4.000 χημικές ενώσεις και τουλάχιστον 11 γνωστές καρκινογόνες ουσίες. Μία τέτοια ατμόσφαιρα είναι ό,τι χειρότερο για την υγεία τη δική σου και των αγαπημένων σου.
 

Όλοι οι παραπάνω λόγοι είναι αρκετοί για να διαπιστώσεις ότι χρειάζεσαι έναν καθαριστή αέρα.

Θα πρέπει όμως τώρα να επιλέξεις και αυτόν που είναι καλύτερος…
 

Η αλήθεια είναι ότι έχεις ακούσει και διαβάσει πολλά για τις τεχνικές προδιαγραφές που χρειάζεται να έχει ένας καθαριστής αέρα. Στη εταιρεία MORRIS όμως θα βρεις έναν καθαριστή αέρα με προδιαγραφές τεχνολογίας αιχμής ώστε να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου!

Ο καθαριστής αέρα Morris MAP-36013 έχει:

 

·         5 στάδια καθαρισμού αέρα (προφίλτρο, αντιβακτηριδιακό φίλτρο PET, φίλτρο HEPA H13, φίλτρο ενεργού άνθρακα, αντιβακτηριδιακό νάυλον φίλτρο)
·         Φίλτρο HEPA H13 με 99,97% βαθμό φιλτραρίσματος του αέρα
·         CADR 360 m3/ώρα
·         Υψηλή απόδοση καθαρισμού αέρα με την κατακράτηση σκόνης και την εξουδετέρωση χημικών, αερίων, οσμών και καπνού από τσιγάρο
·         Μεγάλη έξοδος αέρα για απρόσκοπτη κυκλοφορία σε 360ο
·         Φωτεινή ένδειξη που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την ποιότητα του αέρα
·         Αισθητήρας PM2.5 – Αισθητήρας φωτός
·         Χαμηλά επίπεδα θορύβου 32dB (στη λειτουργία silent)
·         Χρονοδιακόπτης 8 ωρών (1/2/4/8ώρες)
·         Λειτουργία ύπνου
·         Φωτεινή ένδειξη αλλαγής φίλτρου
·         Λειτουργία παιδικού κλειδώματος
·         Λαβή μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση
·         Εμπρόσθια είσοδος αέρα για βολική τοποθέτηση ακόμα και κοντά σε τοίχους
Η εταιρεία MORRIS σου δίνει επίσης τη δυνατότητα, σε περίπτωση που δεν χρειάζεσαι μόνο έναν καθαριστή αέρα, αλλά έχεις ανάγκη και από αφύγρανση, να μην είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις 2 συσκευές. Μπορείς να επιλέξεις από μία ευρεία γκάμα αφυγραντήρων που διαθέτουν και λειτουργία καθαριστή αέρα. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείς ενέργεια και χρήμα!

Όποια λοιπόν και εάν είναι η επιλογή σου, η εταιρεία MORRIS
 έχει την τεχνογνωσία να καθαρίσει τον αέρα του σπιτιού σου και μπορείς να την βρεις ΕΔΩ!