fbpx

Εταιρική Ευθύνη

Η Morris πάντα δίπλα στα γεγονότα και τις εξελίξεις, ενισχύει την κοινωνικής της ευθύνη και προσφέρει τη βοήθεια της μέσω δωρεών και χορηγιών σε όσους χρειάζονται τη στήριξη της.

Παρακάτω αναφέρονται μόνο λίγες από τις δράσεις της εταιρείας μας, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών προσφορών, μέσα από τις οποίες κάνουμε πράξη την δέσμευση μας, να είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Η Morris πάντα δίπλα και στους νέους ανθρώπους, ενίσχυσε για 6 συνεχόμενα χρόνια, από το 2015 έως και το 2020, αριστούχους πρωτοετείς  φοιτητές με το πρόγραμμα “Καλή Αρχή”, εξοπλίζοντας συνολικά πάνω από 200 σπίτια και μοίρασε πάνω από 60 υποτροφίες, συνολικής αξίας άνω των 200.000 Ευρώ!

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ

Στη 01/07/2020 παραδώσαμε ρουχισμό στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, αναγνωρίζοντας και ενισχύοντας το πολύτιμο έργο τους να παρέχουν μία ζεστή αγκαλιά στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ΕΛΕΠΑΠ

Στις 22/07/2020, στο πλαίσιο της στήριξής μας στα παιδιά με αναπηρίες και στις οικογένειές τους,  δωρίσαμε ηλεκτρικές συσκευές οικιακού εξοπλισμού συνολικής αξίας € 1.320, με σκοπό να διατεθούν στη μεγάλη Λαχειοφόρο αγορά της ΕΛΕΠΑΠ για το 2020. Στο ίδιο πλαίσιο αγοράσαμε 100 λαχνούς αξίας  € 100 στη Λαχειοφόρο αγορά της ΕΛΕΠΑΠ για το 2022.

elepap-logo-mia-ora
Το_Χαμόγελο_του_Παιδιού_(λογότυπο)

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Στις 16/12/2020, θέλοντας να συμβάλουμε στο όραμα του Χαμόγελου του Παιδιού για αξιοπρέπεια, ισότητα και φροντίδα για κάθε παιδί που βρίσκεται στη χώρα μας, προσφέραμε ηλεκτρικά είδη για τη Λαχειοφόρο αγορά του Οργανισμού.

ΦΑΡΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Στις 24/11/2020 χορηγήσαμε στο Φάρο Ελπίδας 7 κλιματιστικές μονάδες SPLIT 9000 BTU MIYATO GENERAL, για να εξοπλίσει τα νέα γραφεία Διαχείρισης των 14 Κοινωνικών Δομών του που βρίσκονται δίπλα σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ζουν σε δύσκολες συνθήκες.

faros
αρχείο λήψης

Μ.Α.Ν.Α.

Στις 14/06/2018 προσφέραμε στην Κοιν. Σ. Επ. ‶M.A.N.A.″ 2 κλιματιστικές μονάδες 9000 BTU για να εξοπλίσουν το χώρο τους και να συνεχίσουν τον αγώνα τους για τα παιδιά και τα άτομα με αναπηρία.

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ

Στις 04/12/2017 δωρίσαμε το ποσό των € 40.000 στον Οργανισμό Γραμμή Ζωής προκειμένου να το διανείμει ισόποσα στους συγγενείς των 23 θυμάτων στις πλημμύρες της Μάνδρας Αττικής. Η δωρεά αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της εκπομπής ΤATIANA Live και του Οργανισμού Γραμμή Ζωής για τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω τηλεοπτικού εράνου.

αρχείο λήψης (2)
images

ΣΤΟΡΓΗ

Στις 04/07/2018 ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» έλαβε δωρεά € 1.000 στην εκδήλωση «Caribbean Party» η οποία  πραγματοποιήθηκε με σκοπό μέρους των εσόδων να διατεθούν υπέρ του έργου τους. Στηρίζουμε πάντα κάθε  δραστηριότητα που βοηθά τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες και τις οικογένειές τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το 2017 συμβάλαμε με ευγενική χορηγία στον εκσυγχρονισμό της Κλινικής Μεταμοσχεύσεων και του Ανοσολογικού Κέντρου του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου. Για το λόγο αυτό, λάβαμε τιμητική πλακέτα βράβευσης για τη συμμετοχή μας σε ένα από τα πιο σημαντικά έργα για τους νεφροπαθείς της πόλης της Θεσσαλονίκης.

7a598b_axepa_logo

ΑΧΕΠΑ

Τον Ιούνιο του 2020, αναγνωρίζοντας και ενισχύοντας το δύσκολο έργο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου σε περίοδο πανδημίας, δωρίσαμε στο Π.Γ.Ν.Θ ΑΧΕΠΑ είδη πρόσθετου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού COVID – 19.

ΜΑΖΙ

Στις 04/11/2019, χορηγήσαμε το ποσό των € 1.000 στηρίζοντας την εκδήλωση – βράβευση που οργάνωσε το «Μ.Α.Ζ.Ι. Με αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα» για να τιμήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με αφορμή τη δωρεά ενός ψηφιακού αγγειογράφου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Γ.Ν.Θ. «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Τον Οκτώβρη του 2018, βρισκόμενοι πάντα δίπλα σε κάθε δομή που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, παραχωρήσαμε ένα πλυντήριο ρούχων Morris WBW71208 για την κάλυψη των αναγκών της Ψυχιατρικής Μονάδας του Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου».

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Στηρίζοντας πάντα έμπρακτα το πολύτιμο έργο της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου, έχουμε προσφέρει με προθυμία τον απαραίτητο εξοπλισμό (κλιματιστικό, τηλεόραση, ψυγείο φαρμάκων, ψυγείο τροφίμων και πλυντήριο πιάτων) για την ομαλή λειτουργία του, όποτε αυτό έχει κριθεί απαραίτητο.

ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ

Τον Ιούνιο του 2019, παραδώσαμε δωρεά 3 κλιματιστικών και τον Μάρτιο του 2021 ποσότητα αφυγραντήρων, ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη του Ασύλου Ανιάτων για βελτιστοποίηση των συνθηκών διαβίωσης των περιθαλπομένων του.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΥΟΣΜΟΥ

Στις 10/04/2023, επισκευάσαμε και ανακαινίσαμε το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου, αξίας 20000 €, ώστε να συνεχίσουν να ασκούν απρόσκοπτα το λειτούργημά τους για στην περιοχή του Ευόσμου.

“Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”

Στα δύσκολη περίοδο του 1ου χρόνου της πανδημίας του Κορωνοϊού, πραγματοποιήσαμε δωρεά € 50.000 στην Κλινική Covid του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ‶Γ. Παπανικολάου″, προκειμένου να συμβάλουμε στην ενίσχυση τόσο του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού του (συσκευές υψηλής ροής οξυγόνου και τα αναλώσιμά τους) όσο και του ηλεκτρικού εξοπλισμού του (τηλεοράσεις F&U LED FULL HD 40”).

Η ΕΛΠΙΣ

Το 2017 υπήρξαμε χορηγοί του παιδικού σταθμού του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Παίδων Τούμπας «Η ΕΛΠΙΣ», ενισχύοντας τη συνέχιση του σπουδαίου φιλανθρωπικού του έργου για την κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

logo-ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ-300x300

ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

Τον Ιούνιο του 2020, παραδώσαμε 20 κλιματιστικές μονάδες στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», στηρίζοντας το έργο του και ενισχύοντας την παροχή ποιοτικής φροντίδας στους ασθενείς του.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΞΑΝΘΗΣ

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαία συμβολή του Πυροσβεστικού Σώματος στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών, το Νοέμβρη του 2020 προσφέραμε μία τηλεόραση led 65” στη ΔΙ. Π. ΥΝ. Ξάνθης για τη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του προσωπικού.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τον Σεπτέμβριο του 2020, παραδώσαμε δωρεά 27 τηλεοράσεων 32” στο Δήμο Θεσσαλονίκης για την κάλυψη των αναγκών των παραρτημάτων των νηπιαγωγείων δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Τον Σεπτέμβριο του 2020, προσφέραμε μάσκες, γάντια, αντισηπτικά και λοιπό υγειονομικό υλικό για το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, ώστε να συνεχίσουν να ασκούν απρόσκοπτα το λειτούργημά τους για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΜΕΛΙΣΣΑ

Στις 05/07/2017 χορηγήσαμε ποσότητα ανεμιστήρων στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ» για τα διαμερίσματα διαμονής και στήριξης των ενήλικων κοριτσιών.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ

Τον Σεπτέμβριο του 2023, προσφέραμε 32 ηλεκτρικές συσκευές και 13 εξαρτήματα στο Σωματείο Άγιος Βασίλειος Βασιλειάδα, αξίας 13.500 €, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο γηροκομείο.