fbpx

Η εταιρεία MORRIS

Η εταιρεία MORRIS

Τι κάνει;

Διαθέτει στην αγορά οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, μικροσυσκευές αλλά και συσκευές ψύξης – θέρμανσης.
Πότε ξεκίνησε;
 
Πριν από μερικές δεκαετίες το όνομα MORRIS εισήλθε στην αγορά των ηλεκτρικών συσκευών και στη συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών της εποχής με τα θρυλικά επιτραπέζια πλυντήρια πιάτων. Πρωτοποριακά στο σχεδιασμό και την κατασκευή τους, κατάφεραν να δώσουν λύση στο πρόβλημα χώρου που πολλά νοικοκυριά αντιμετώπιζαν, προσφέροντας τη δυνατότητα για ένα πλυντήριο πιάτων σε εκείνους που ενώ το ήθελαν, δεν μπορούσαν να το έχουν.
Η συνέχεια
 
Έχοντας εισαχθεί στην αγορά με κάτι τόσο δυνατό, η εταιρεία συνέχισε την πορεία της διαγράφοντας μέχρι και σήμερα ανοδική τροχιά. Διευρύνει διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων της, προσφέροντας συσκευές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού και βρίσκονται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας. Συγκρινόμενες δε, με τις υπόλοιπες του είδους τους, έχουν να δώσουν πάντα κάτι παραπάνω στον καταναλωτή.
 Η συνταγή της επιτυχίας
 
Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία παρέμεινε σταθερή στις αξίες που την καθιέρωσαν και της έδωσαν την πρώτη θέση στη συνείδηση των καταναλωτών. Έχει επιλέξει να μην κάνει καμία έκπτωση σε ό,τι αφορά στα προϊόντα της, τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην κατασκευή τους. Αυτή η πάγια στρατηγική, οδήγησε στα βασικά συστατικά που συνθέτουν τη συνταγή της επιτυχίας της:
·        Υψηλή ποιότητα κατασκευής
·        Διαρκής αυστηρός ποιοτικός έλεγχος
·        Μέγιστη αντοχή
·        Απαιτούμενη ευχρηστία
Εγγύηση
 
Μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία Morris, είναι η εγγύηση που δίνει σε όλα τα προϊόντα της και η οποία κυμαίνεται από 2 έως 5 έτη, ανάλογα με τη συσκευή.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι, εφόσον παρουσιαστεί πρόβλημα (εξαιρούνται συγκεκριμένες συσκευές) και όσο η εγγύηση είναι σε ισχύ, η εταιρεία διαθέτει προσωπικό, το οποίο πραγματοποιεί επίσκεψη στο χώρο του πελάτη ώστε να διορθώσει – όταν αυτό είναι εφικτό – άμεσα την οποιαδήποτε βλάβη παρουσιαστεί. Σε περίπτωση δε, που αυτό δε είναι δυνατό, αναλαμβάνει παραλαβή/παράδοση από το χώρο του πελάτη ή απευθείας παραλαβή/παράδοση από τον πελάτη σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό κέντρο.
 
Εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και aftersalesservice
 
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων MORRIS για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων, είναι η εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται από το 1989 στο χώρο εισαγωγής και εμπορίας οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
Με ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων η εταιρεία διασφαλίζει την παρουσία των προϊόντων MORRIS, σε όλα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα πρόσβασης στις συσκευές της, σε όλους τους πελάτες της, όπου και αν αυτοί βρίσκονται.
Ταυτόχρονα, το εξίσου ανεπτυγμένο δίκτυο aftersalesservice, διασφαλίζει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειαστεί, ακόμα και μετά από την αγορά.
Το όνομα MORRIS
Μέσα από όλα αυτά τα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, η εταιρεία MORRIS, κατάφερε να εδραιώσει τη θέση της, ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του είδους της.
Με εργοστάσια που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο, προσφέρει συσκευές που βρίσκονται στα σπίτια όλων μας, καλύπτοντας τις εκάστοτε ανάγκες μας. Πρωτοπορώντας κάθε φορά σε οτιδήποτε καινούριο προσφέρει, καταφέρνει πάντα να μας ξαφνιάζει ευχάριστα, αντλώντας έμπνευση από τις επιθυμίες μας και δίνοντας σε κάθε προϊόν μία ξεχωριστή νότα.
Διεξάγοντας διαρκείς ποιοτικούς ελέγχους, διαφυλάττει ακέραια την υψηλή ποιότητα των συσκευών της και για αυτό το λόγο έχει κερδίσει επάξια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Για αυτούς, το όνομα MORRIS είναι συνώνυμο της ποιότητας.