fbpx

Η εξέλιξη στα κλιματιστικά είναι εδώ!

Η εξέλιξη στα κλιματιστικά είναι εδώ!

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους μπορεί να γίνει αφόρητη. Σχεδόν κανείς δεν αντέχει χωρίς κλιματιστικό. Ακόμη και όσοι σκέφτονται τον υψηλό λογαριασμό του ρεύματος ή τη βλάβη που προξενούν στο περιβάλλον, θα έρθει η στιγμή που δεν θα αντέξουν και θα ανοίξουν το κλιματιστικό τους, έστω και για λίγες ώρες. Και τότε είναι που αρχίζουν τα προβλήματα γιατί οι περισσότεροι, όλο και κάποιο παράπονο έχουν από τη λειτουργία του. Είτε – όπως ειπώθηκε – είναι ακριβό ή αντι-οικολογικό, είτε ξηραίνει την ατμόσφαιρα, είτε κάθε τρεις και λίγο πρέπει να ελέγχουμε τη θερμοκρασία γιατί παγώνουμε, είτε το βράδυ που κοιμόμαστε ξυπνάμε το πρωί άρρωστοι… Η λίστα δεν έχει τέλος…

Είναι όμως δυνατόν να σκέφτεσαι να ενεργοποιήσεις μία συσκευή που θα έπρεπε να διευκολύνει τη ζωή σου; Σήμερα που οι περισσότερες συσκευές έχουν γίνει τόσο φιλικές στο χρήστη, είναι δυνατόν τα κλιματιστικά να έχουν μείνει τόσο πίσω; Δεν θα έπρεπε και αυτά να έχουν εξελιχθεί;


 
Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι θετική. Μπορούμε πλέον να μιλάμε για τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας τα οποία έχουν μία εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από τα παλαιότερα. Ξεφεύγουν πλήρως από ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα και κάνουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους να φλερτάρουν με την ιδέα να τα βάλουν στο σπίτι ή τον επαγγελματικό τους χώρο.
Στις περισσότερες εταιρείες θα βρούμε κλιματιστικά νέας γενιάς, η εταιρεία Morris όμως, πιστή στην διαρκή αναζήτησή της για καινοτόμες ηλεκτρικές συσκευές που έχουν να προσφέρουν πάντα κάτι παραπάνω από τις υπόλοιπες του είδους τους, έχει καταφέρει να παρουσιάσει κλιματιστικά νέας τεχνολογίας που πραγματικά πρωτοπορούν και κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και πιο άνετη.


Τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας της εταιρείας Morris είναι:

1)     Οικονομικά:
Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύουμε μία περιουσία στους λογαριασμούς του ρεύματος, είτε για να ζεσταθούμε, είτε για να να δροσιστούμε. Διαθέτουν υψηλή ενεργειακή κλάση (Α++ σε λειτουργία ψύξης και Α+++ σε λειτουργία θέρμανσης για ζεστή κλιματική ζώνη) και συνεπώς εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα.
2)     Οικολογικά:
Δεν έχεις πια το άγχος ότι από τη στιγμή που θα θέσεις σε λειτουργία το κλιματιστικό, αυτομάτως βάζεις και εσύ ένα λιθαράκι στην καταστροφή του πλανήτη μας. Τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας -αντί για το ψυκτικό R410a που χρησιμοποιούσαν τα παλιά- έχουν ως ψυκτικό μέσο το R32, το οποίο είναι πλήρως οικολογικό, με μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) και πολύ χαμηλό δυναμικό παγκόσμιας θέρμανσης (GWP), σε σχέση με το προηγούμενο ψυκτικό.
3)     Έξυπνα
Γιατί έχουν:
  1. WiFi: Είναι πλήρως εναρμονισμένα με το νέο τρόπο ζωής, γεγονός που σημαίνει ότι δεν μπορεί παρά να διαθέτουν λειτουργία WiFi που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό τους από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο internet. Έτσι, μπορείς να ελέγχεις ακόμη μία συσκευή μέσω του κινητού σου.
  2. I-Set Function: Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να προσωποποιήσεις το κλιματιστικό σου και να το κάνεις να λειτουργεί έτσι όπως εσύ θέλεις. Επιλέγεις θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα και τρόπο λειτουργίας των περσίδων και αποθηκεύεις αυτές τις επιλογές, δημιουργώντας την δική σου ρύθμιση λειτουργίας που θα ενεργοποιείς με το πάτημα ενός πλήκτρου.
  3. I – Feel: Μέσω του ενσωματωμένου στο τηλεχειριστήριο αισθητήρα θερμοκρασίας, ανιχνεύουν τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του δωματίου με ακρίβεια, ώστε να προσφέρουν άνεση και οικονομία.
  4. Αυτόματη Επανεκκίνηση: Σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος και με την επάνοδό του επανέρχεται αυτόματα στη κατάσταση λειτουργίας πριν τη διακοπή.
  5. Σύστημα Αυτοδιάγνωσης: Αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στη συσκευή και ενεργοποιεί αυτόματα τη λειτουργία προστασίας.
  6. Έξυπνη Νυχτερινή Λειτουργία: Ανάλογα με τη θερμοκρασία που έχεις επιλέξει σε προφυλάσει αυτόματα από ακραίες θερμοκρασίες, ρυθμίζοντας αυτόματα τη λειτουργία του και προσφέροντάς σου άνετο και ασφαλή ύπνο. Με αυτή τη λειτουργία δεν θα ξυπνήσεις ποτέ έχοντας πάθει ψύξη.
4)     Αθόρυβα:
Με τη λειτουργία Quiet Mode που διαθέτει, μπορείς να ελέγξεις το θόρυβο της εσωτερικής μονάδας και απαλλάσσεσαι πλέον από το ενοχλητικό βουητό που δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις. Έτσι, μπορείς να έχεις ταυτόχρονα απόλυτη ησυχία και δροσιά/ζέστη.
5)     Αυτοκαθαριζόμενα:
Δεν χρειάζεται πλέον να φοβάσαι μην ξεχάσεις να καθαρίσεις το κλιματιστικό πριν το βάλεις σε λειτουργία. Τα κλιματιστικά νέας τεχνολογίας καθαρίζονται μόνα τους σε 3 βήματα και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού που θέτει σε λειτουργία το Self –Clean Function. Έτσι, καθαρίζεις όσες φορές θέλεις την εσωτερική μονάδα σου.
6)     Υγιεινά:
Με τριπλά φίλτρα για τον καλύτερο καθαρισμό του αέρα (φίλτρο ιονισμού, φίλτρο καρεχινών και φίλτρο βιταμίνης C) δεν έχεις πλέον να φοβηθείς τίποτα από τον αέρα που αναπνέεις στον κλιματιζόμενο χώρο σου.
7)     Turbo:
Μπορούν να λειτουργούν στη μέγιστη απόδοση με το πάτημα ενός πλήκτρου όταν χρειάζεσαι άμεση ψύξη ή θέρμανση. Έτσι, όταν γυρνάς στο σπίτι ύστερα από μία κουραστική ημέρα δεν θα περιμένεις μία ώρα για να αισθανθείς ότι το κλιματιστικό είναι σε λειτουργία.
8)     Morris:
Έχουν την εγγύηση της αξιοπιστίας της εταιρείας Morris.