fbpx

Κλιματιστικό

 

WFIN-35150 Smart WiFi INVERTER 12000BTU

Ενεργειακή κλάση Α+++

Ψυκτικό υγρό R32

Λειτουργία Turbo

Πολλαπλό φίλτρο καθαρισμού

Κλιματιστικό WiFi Smart Inverter

Ενεργειακή κλάση Α+++. Υψηλή Ενεργειακή κλάση (Α+++ σε λειτουργία ψύξης και Α+++ σε λειτουργία θέρμανσης για ζεστή κλιματική ζώνη) για μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση και εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

 

Οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, με μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP).

 

Turbo: Λειτουργία γρήγορης ψύξης (παροχή κρύου αέρα 17oC σε 30 δευτερόλεπτα) και γρήγορης θέρμανσης (παροχή θερμού αέρα 40oC σε 60 δευτερόλεπτα).

 

Με πολλαπλό φίλτρο καθαρισμού του αέρα (ιονισμού, κατεχινών, βιταμίνης C, ενεργού άνθρακα, φωτοκατάλυσης και αντιστατικό) και φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείται και πλένεται.

Έξυπνες Λειτουργίες

Λειτουργία I-Feel

Ο ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας βοηθάει στην καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου.

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού του στοιχείου για την εσωτερική μονάδα, η οποία εκτελείται σαν ανεξάρτητος κύκλος λειτουργίας 30 λεπτών. Το στοιχείο ψύχεται ώστε να κάνει έντονη υγροποίηση και να τρέξουν τα νερά μαζί με τα κατάλοιπα, και εν συνεχεία θερμαίνεται απότομα ώστε να στεγνώσει άμεσα.

Λειτουργία ύπνου

Με την λειτουργία αυτή η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας.

Ήπια ροή αέρα

Ο συνδυασμός του σχεδιασμού της περσίδας και του αεραγωγού, δημιουργεί μια απαλή ροή του αέρα, για ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον.

Με νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά

Φίλτρο αέρος στο πάνω μέρος

Μικρότερο κενό

Μεγαλύτερη και πιο ανθεκτική περσίδα

Τώρα μπορείτε να χειριστείτε το κλιματιστικό σας από οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι αλλά και εκτός σπιτιού…

Ενεργοποιήστε, απενεργοποιήστε, αλλάξτε όλες τις ρυθμίσεις του όποτε εσείς επιθυμείτε και σύμφωνα με το καθημερινό σας πρόγραμμα.
Σε συνεργασία με την TUYA, και με υποστήριξη τόσο Google Assistant όσο και Alexa, ο χειρισμός των κλιματιστικών Morris γίνεται πλέον εύκολα και γρήγορα ενώ η εφαρμογή διαρκώς αναβαθμίζεται.

Αυτόματη επανεκκίνηση

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και με την επάνοδο του ρεύματος, το κλιματιστικό επανέρχεται αυτόματα στην κατάσταση λειτουργίας πριν την διακοπή.

Σύστημα Αυτοδιάγνωσης

Η μονάδα αυτοδιάγνωσης, αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην συσκευή. Εμφανίζει τον κωδικό του προβλήματος στην οθόνη και ενεργοποιεί αυτόματα την λειτουργία προστασίας, η οποία απενεργοποιεί την συσκευή αν αυτό είναι απαραίτητο.

Αυτή η ανάρτηση χορηγείται από τους συνεργάτες μας που παρέχουν τα καλύτερα replica rolex

Λειτουργία Turbo

Λειτουργία Turbo, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε την λειτουργία του κλιματιστικού σας στην μέγιστη δυνατή απόδοση με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου. Ιδανική λειτουργία για τις στιγμές που χρειάζεστε άμεσα περισσότερη ψύξη ή θέρμανση στον χώρο σας.

Συμπιεστές υψηλής απόδοσης

Συμπιεστές περιστροφικού τύπου (rotary compressors) υψηλής απόδοσης από επώνυμους οίκους κατασκευής, οι οποίοι εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση αλλά και θόρυβο, ενώ την ίδια στιγμή εγγυούνται την καλή λειτουργία του κλιματιστικού σας για πολλά χρόνια.

Άνεση και φροντίδα

– Πτερύγια ειδικού σχεδιασμού: 14 πτερύγια σε σχεδιασμό φύλλου, με 1372 οπές παρέχουν φυσική ροή αέρα.
– Εκτεινόμενη περσίδα: Ειδικός σχεδιασμός όπου αντί να περιστρέφεται στατικά η περσίδα, εκτείνεται και ανάλογα με τη λειτουργία αλλάζει θέση. Στη θέρμανση παίρνει κλίση προς τα κάτω και στην ψύξη οριζόντια, ώστε να δημιουργεί μια φυσική ροή του αέρα και την πλέον ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο σας.
– Σύστημα παροχής αέρα 4D με δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.
– Φωτοαισθητήρας: Με την ενεργοποίησή του η συσκευή αυτόματα θα σβήσει τις ενδείξεις της οθόνης της μόλις ανιχνεύσει ότι έχει σκοτεινιάσει.
– Λειτουργία ύπνου με την οποία η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας.
– Δυνατότητα απενεργοποίησης των ηχητικών ειδοποιήσεων κατά την εκτέλεση ρυθμίσεων.

Τεχνολογία ψύξης

– Λειτουργία άνετης ψύξης, η οποία αποτρέπει την υπερβολική ξήρανση του χώρου ρυθμίζοντας αυτόματα την ισχύ της λειτουργίας αφύγρανσης του κλιματιστικού
– Ρύθμιση θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας: μέσω της εφαρμογής Wifi δίνεται η δυνατότητα επιλογής επιθυμητής θερμοκρασίας με βήμα 0.5C.
– Αυτόματη επανεκκίνηση και έξυπνη απόψυξη.
– Χρονοδιακόπτης αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής.
– Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης με δυνατότητα αφύγρανσης 24λίτρα ανά ημέρα.
– Αυτοδιάγνωση βλαβών: Το κλιματιστικό μπορεί να κάνει αυτόματο έλεγχο όλων των βασικών του λειτουργιών και σε περίπτωση βλάβης να σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης, εμφανίζοντας σχετική ένδειξη.

1 - technology

Υγιεινή – καθαρισμός αέρα

– Αντιμουχλική λειτουργία: Δυνατότητα ρύθμισης εκτέλεσης της λειτουργίας μετά τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής. Το κλιματιστικό αντί να κλείσει, θα συνεχίσει να λειτουργεί για κάποια λεπτά προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο και να αποτραπεί η δημιουργία μούχλας αλλά και δυσάρεστων οσμών.
– Φωτεινή ένδειξη υπενθύμισης καθαρισμού φίλτρου: Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λειτουργίας, το κλιματιστικό ανιχνεύει το πόσο καθαρό είναι το φίλτρο αέρα και υπενθυμίζει στο χρήστη να το καθαρίσει ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση βακτηρίων πάνω σε αυτό.

7 χρόνια εγγύηση για ολόκληρη τη συσκευή **

Η άριστη ποιότητα κατασκευής και τα επιλεγμένα ανταλλακτικά εγγυούνται την καλή λειτουργία των συσκευών MORRIS για πολλά χρόνια.

Η χρήση συμπιεστών υψηλής απόδοσης από επώνυμους οίκους κατασκευής, εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση και θόρυβο.

Εγχειρίδιο
λειτουργίας
Εγχειρίδιο
λειτουργίας WiFi
Ενεργειακή
κάρτα
Φύλλο
προϊόντος
Δήλωση
Συμμόρφωσης

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Κλιματιστικό τύπου SPLIT 12000BTU INVERTER WiFi με συμπιεστή περιστροφικού τύπου για μεγαλύτερη οικονομία και χαμηλό επίπεδο θορύβου

Στοιχεία απόδοσης:

Απόδοση : 12500 (2750-14650) BTU (ψύξη) / 13450 (2750-15350) BTU (θέρμανση).
Φορτίο σχεδιασμού: 3,6kW (ψύξη) / 2,7kW (θέρμανση – μέση ζώνη) / 2,8kW (θέρμανση – ζεστή ζώνη).
Ετήσια κατανάλωση ρεύματος : 148kWh (ψύξη) / 822kWh (θέρμανση – μέση ζώνη) / 726kWh (θέρμανση – ζεστή ζώνη).
Ρεύμα λειτουργίας: 5,4 (1,2~7,2)Α σε ψύξη / 4,5 (1,2~8,0)Α σε θέρμανση.
Κατανάλωση: 966 (240-1600)W σε ψύξη / 1010 (240-1750)W σε θέρμανση.
Αποδοτική ψύξη ακόμα και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (έως 60oC).
Έξυπνος και εξελιγμένος αλγόριθμος που επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί πολύ αποδοτικά, ρίχνοντας την κατανάλωση σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ελαχιστοποιώντας τις απενεργοποιήσεις/επανενεργοποιήσεις του συμπιεστή ώστε να διατηρείται σταθερά η θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο προσφέροντας ιδανική αίσθηση στο χώρο.

Συντελεστές απόδοσης:

Συντελεστής ισχύος ψύξης (SEER) : 8,5 / Ενεργειακή κλάση : A+++
Συντελεστής ισχύος θέρμανσης (SCOP) : 5,4 (A+++) για ζεστή κλιματική ζώνη / 4,6 (Α++) για μέση κλιματική ζώνη

Γαλβανισμένη εξωτερική μονάδα για προστασία από την σκουριά.
Διαστάσεις: 88,3×19,5×31 εκ. εσωτερική μον. / 79,5×30,5×54,9 εκ. εξωτερική μον.
Οικολογικό ψυκτικό μέσο R32/0,8Kgr.

5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για ολόκληρη την συσκευή.

**ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΓΙΑ 2 ΕΤΗ (ΣΥΝΟΛΟ 7 ΕΤΗ) ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 01/07/22~31/12/24

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: WFIN-35150 / ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: 00.002.ΜΟ012.14
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: WFOD-35151 / ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: 00.001.ΜΟ012.14

Λειτουργίες:

WiFi με την υποστήριξη της TUYA, που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ifeel: Ο ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας βοηθάει στην καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου.

Άνετη ψύξη, η οποία αποτρέπει την υπερβολική ξήρανση του χώρου.

Ρύθμιση θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας: μέσω της εφαρμογής Wifi δίνεται η δυνατότητα επιλογής επιθυμητής θερμοκρασίας με βήμα 0.5C.

Turbo: λειτουργία γρήγορης ψύξης (παροχή κρύου αέρα 17οC σε 30 δευτερ.) και γρήγορης θέρμανσης (παροχή θερμού αέρα 40οC σε 60 δευτερ.).

Φωτοαισθητήρας: Με την ενεργοποίησή του, η συσκευή αυτόματα θα σβήσει τις ενδείξεις της οθόνης της μόλις ανιχνεύσει ότι έχει σκοτεινιάσει.

Δυνατότητα απενεργοποίησης των ηχητικών ειδοποιήσεων κατά την εκτέλεση ρυθμίσεων.

Δυνατότητα καταγραφής & παρακολούθησης της κατανάλωσης ρεύματος μέσω της εφαρμογής WiFi.

Λειτουργία ύπνου με την οποία η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία, ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας.

Αυτόματη επανεκκίνηση και έξυπνη απόψυξη.

Χρονοδιακόπτης αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής.

Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης με δυνατότητα αφύγρανσης 29λίτρα ανά ημέρα.

Αυτοδιάγνωση βλαβών.

Υγιεινή:

Αυτοκαθαρισμός στοιχείου για την εσωτερική μονάδα, η οποία εκτελείται σαν ανεξάρτητος κύκλος λειτουργίας 30 λεπτών. Το στοιχείο ψύχεται ώστε να κάνει έντονη υγροποίηση ώστε να τρέξουν τα νερά μαζί με τα κατάλοιπα, και εν συνεχεία θερμαίνεται απότομα ώστε να στεγνώσει άμεσα.
Αντιμουχλική λειτουργία: Δυνατότητα ρύθμισης εκτέλεσης της λειτουργίας μετά τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής. Το κλιματιστικό αντί να κλείσει, θα συνεχίσει να λειτουργεί για κάποια λεπτά προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο και να αποτραπεί η δημιουργία μούχλας αλλά και δυσάρεστων οσμών.

Καθαρισμός αέρα:

Πολλαπλό φίλτρο καθαρισμού του αέρα (ιονισμού, κατεχινών, βιταμίνης C, ενεργού άνθρακα, φωτοκατάλυσης και αντιστατικό) και φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείται και πλένεται.
Αυτόματη υπενθύμιση για την ανάγκη καθαρισμού του φίλτρου αέρα.

Παροχή αέρα:

Πτερύγια ειδικού σχεδιασμού: 14 πτερύγια σε σχεδιασμό φύλλου, με 1372 οπές παρέχουν φυσική ροή αέρα.
Εκτεινόμενη περσίδα: Ειδικός σχεδιασμός όπου αντί να περιστρέφεται στατικά η περσίδα, εκτείνεται και ανάλογα με τη λειτουργία αλλάζει θέση. Στη θέρμανση παίρνει κλίση προς τα κάτω και στην ψύξη οριζόντια, ώστε να δημιουργεί μια φυσική ροή του αέρα και την πλέον ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο σας.
Σύστημα παροχής αέρα 4D με δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Λειτουργία αποτροπής ψυχρής ριπής αέρα.
Παροχή αέρα μέγιστη (m3/h): 850 εσωτερική μονάδα / 2200 εξωτερική μονάδα