fbpx

Μήπως χρειάζομαι Ψυγείο Mini Bar;

Μήπως χρειάζομαι Ψυγείο Mini Bar;

Όταν σκεφτόμαστε ότι θέλουμε να αγοράσουμε ένα ψυγείο – σχεδόν πάντα – το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα μεγάλο ψυγείο που χωράει όσα περισσότερα πράγματα γίνεται. Όσο μεγαλύτερο είναι, τόσο καλύτερα πιστεύουμε ότι θα μας εξυπηρετήσει.

Είναι πάντα έτσι;

Η αλήθεια είναι ότι ένα μεγάλο ψυγείο είναι απαραίτητο για όλους. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που χρειάζεσαι  μία άλλη λύση. Κάτι μικρότερο σε διαστάσεις.

Ένα Ψυγείο Μini Βar.

Η ανάγκη μας για εξοικονόμηση χώρου γίνεται όλο και πιο επιτακτική και αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τα ψυγεία mini bar γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Είναι η εναλλακτική πολλαπλών χρήσεων που θα σου λύσει τα χέρια.

Παρακάτω θα βρεις μερικούς από τους τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις αλλά και τους λόγους που χρειάζεσαι ένα ψυγείο mini bar:

1)      Εάν περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο σου, τότε ένα ψυγείο mini bar είναι αναγκαία προσθήκη στο χώρο σου ώστε να αποθηκεύεις σπιτικά γεύματα, φρούτα, κρύο νερό και ό,τι άλλο ανταποκρίνεται στις διατροφικές σου συνήθειες. Έτσι θα σταματήσεις να τρως ανθυγιεινά φαγητά από τα delivery της γειτονιάς.
2)      Εάν χρειάζεσαι περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στο ψυγείο. Ακόμη και αν δεν έχεις πολυμελή οικογένεια, σίγουρα θα παραδεχθείς ότι το ψυγείο  σου υπερφορτώνεται και ενώ θα ήθελες να έχεις περισσότερο χώρο δεν το καταφέρνεις ποτέ… Για το λόγο αυτό το ψυγείο mini bar είναι αναγκαίο. Γιατί θες για παράδειγμα να αποθηκεύσεις τα φρέσκα αυγά από το χωριό και δεν ξέρεις πού να τα βάλεις!
3)      Εάν θέλεις να διατηρήσεις χωριστά τις αλλεργιογόνες τροφές. Ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά, είναι ακόμη πιο έντονη η ανάγκη να έχεις τα τρόφιμα που προκαλούν αλλεργική αντίδραση σε ένα ξεχωριστό σημείο. Για τις τροφές που δεν χρειάζονται ψυγείο, η λύση είναι εύκολη. Τις αποθηκεύεις σε ένα ξεχωριστό ντουλάπι που δεν μπορούν να έχουν όλοι πρόσβαση. Όταν όμως χρειάζονται ψύξη για να διατηρηθούν τότε η μόνη λύση είναι να τα βάλεις στο δικό τους ψυγείο mini bar στο οποίο θα ελέγχεις ποιος θα έχει πρόσβαση, αποφεύγοντας έτσι δυσάρεστες εκπλήξεις.
4)     Εάν μένεις μόνος σου και θέλεις να εξοικονομήσεις χώρο στο σπίτι και εάν τα τετραγωνικά είναι ελάχιστα και δεν θες να κλείσεις όλο το χώρο με ένα μεγάλο ψυγείο. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι ένα ψυγείο mini bar που είναι ιδανικό για όσους δεν έχουν πολλά να αποθηκεύσουν. Διατηρείς με απόλυτη ασφάλεια τα τρόφιμά σου και ταυτόχρονα κερδίζεις χώρο.
5)      Εάν ως ιδιοκτήτης ξενοδοχείου  θέλεις να παρέχεις στους πελάτες σου άνετη διαμονή. Σε αυτή την περίπτωση ένα ψυγείο mini bar είναι απαραίτητο στα δωμάτιά σου. θα τους κάνεις  να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους.
6)     Εάν θέλεις να έχεις ένα ψυγείο στο δωμάτιό σου γιατί απλά θέλεις  την άνεση σου. Το ψυγείο mini bar είναι η ιδανική λύση, είτε γιατί θέλεις να έχεις πάντα δροσερό νερό δίπλα σου χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου κάθε τρεις και λίγο, είτε γιατί θέλεις  πάντα δίπλα τα φάρμακά σου (ακόμη και αυτά που χρειάζονται ψυγείο).
7)      Εάν θέλεις να απολαμβάνεις κρύα ροφήματα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου ή ακόμη και έξω από αυτό.  Ποιο άλλο ψυγείο -πέραν του mini bar- μπορείς να το μετακινήσεις όπου το χρειάζεσαι κάθε φορά;
 
Η πλήρης γκάμα της εταιρείας Morris για τα Ψυγεία Μini Βar

Η MORRIS διαθέτει ευρεία γκάμα ψυγείων mini bar, η οποία καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλες τις τεχνολογίες. Ανάλογα με τη χρήση για την οποία  προορίζονται υπάρχει και η ανάλογη πρόταση. Τα χαρακτηριστικά τους ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης καθημερινότητας και φέρουν τη σφραγίδα του ονόματος MORRIS.
Ενδεικτικά παρουσιάζονται 3 μοντέλα που το κάθε ένα είναι χαρακτηριστικό του είδους του και μπορεί να καλύψει τις εκάστοτε ανάγκες σου:
·         MORRIS B7341THG  – Ψυγείο mini bar θερμοηλεκτρικό μαύρο γυαλί
Είναι ενεργειακής κλάσης Α+ και διαθέτει θερμοηλεκτρικό σύστημα ψύξης χωρίς συμπιεστή και ανεμιστήρα ώστε να έχει μηδενικό θόρυβο. Έχει καθαρή χωρητικότητα 32 λίτρα και εσωτερικό φωτισμό τύπου LED. Διαθέτει 2 διαφανή ράφια με δυνατότητα ρύθμισης ως προς το ύψος καθώς επίσης και επάνω ράφι πόρτας με δυνατότητα ρύθμισης ως προς το ύψος. Έχει επίσης δυνατότητα αλλαγής φοράς ανοίγματος της πόρτας και δυνατότητα ψύξης έως και +5οC.
·         MORRIS GRB-409 – Ψυγείο mini bar αμμωνίας μαύρο
Είναι ψυγείο αμμωνίας και για το λόγο αυτό είναι και εντελώς αθόρυβο. Έχει καθαρή χωρητικότητα 34 λίτρα, ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας και πόρτες με δυνατότητα αλλαγής φοράς ανοίγματος. Διαθέτει εξωτερική κλειδαριά, δύο ράφια και δύο ράφια πόρτας. Επιπλέον έχει τη δυνατότητα αυτόματης απόψυξης.
·         MORRIS B7338T – Ψυγείο mini bar μαύρο e-control
Διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας και είναι ενεργειακής κλάση Α+++. Αυτό όμως που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η ιδιαίτερα έξυπνη λειτουργεία του όπου μπορεί να γίνει επιλογή λειτουργίας του για κάποιες ώρες της ημέρας, ενώ τις υπόλοιπες κάνει συντήρηση της θερμοκρασίας χωρίς όμως να καταναλώνει ρεύμα. Η καθαρή χωρητικότητά του είναι 34 λίτρα και έχει ψηφιακό θερμοστάτη με οθόνη λειτουργιών LED. Έχει τη δυνατότητα αυτόματης απόψυξης και διαθέτει χρονοδιακόπτη λειτουργίας, εξωτερική κλειδαριά και σύστημα διατήρησης θερμοκρασίας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.