fbpx

Πλυντήριο/Στεγνωτήριο: Ο συνδυασμός που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Πλυντήριο/Στεγνωτήριο: Ο συνδυασμός που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Σκέψου μία συνηθισμένη ημέρα της καθημερινότητάς σου. Τι κάνεις; Ξυπνάς χαράματα και αρχίζεις να τρέχεις για να προλάβεις τη δουλειά και τις υποχρεώσεις. Το απογευματάκι – που ιδανικά θα μπορούσες να ξεκουραστείς – γυρνάς σε ένα σπίτι που θέλει τη φροντίδα σου και που – εκτός όλων των άλλων – πρέπει να βάλεις πλυντήριο και μετά στεγνωτήριο ή άπλωμα για να έχεις καθαρά και στεγνά ρούχα, το νωρίτερο την επόμενη ημέρα…

Πώς θα σου φαινόταν, αν μία συσκευή μπορούσε να τα συνδυάσει όλα και είχες τη δυνατότητα, επιστρέφοντας στο σπίτι να βρεις τα ρούχα σου καθαρά και στεγνά, έτοιμα για σιδέρωμα; Αυτό το όνειρο δεν είναι πια ουτοπία, μιας και μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μία συσκευή που είναι πλυντήριο και στεγνωτήριο μαζί.

Παρόλο που μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, οι δύο συσκευές ενσωματώθηκαν από τη μια έχουν το μέγεθος της μίας αλλά την ίδια στιγμή συνδυάζουν τις λειτουργίες και των δύο, χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στις δυνατότητες και τις επιλογές που μπορεί να παρέχει κάθε συσκευή ξεχωριστά.

Σε γενικές γραμμές τα πλεονεκτήματα ενός πλυντηρίου/στεγνωτηρίου είναι τα εξής:

1)     Η απόδοση πλύσης είναι ισοδύναμη με εκείνη ενός αυτόνομου πλυντηρίου και το ίδιο ισχύει και για τη λειτουργία του στεγνωτηρίου. Κατά συνέπεια, δεν κάνεις καμία έκπτωση στην κάλυψη των αναγκών σου, αγοράζοντας δύο συσκευές σε μία.
2)    Καταλαμβάνει το μισό χώρο συγκριτικά με δύο αυτόνομες συσκευές. ?ρα, αν υπάρχει πρόβλημα χώρου, η αγορά ενός πλυντηρίου/στεγνωτηρίου, είναι αναγκαία και ενδεδειγμένη.
3)     Πλένει και στεγνώνει τα ρούχα σου, χωρίς να χρειαστεί να παρέμβεις. Απλά τα βρίσκεις καθαρά και στεγνά στο τέλος της λειτουργίας του.
4)   Έχεις την επιλογή – εφόσον το επιθυμείς – να πλένεις ή να στεγνώνεις ανεξάρτητα, χωρίς να χρειάζεται να τίθενται και οι δύο ιδιότητες σε λειτουργία. ?ρα, αν θες απλά να πλύνεις τα ρούχα σου και να τα στεγνώσεις με φυσικό τρόπο, έχεις την επιλογή να το κάνεις.
5)     Είναι συμφέρον για την τσέπη σου, γιατί κοστίζει πολύ λιγότερο από το να επιλέξεις να πάρεις δύο ξεχωριστές συσκευές.

Το πλυντήριο/στεγνωτήριο ρούχων MORRIS CBW-10716

Η εταιρεία MORRIS, έχοντας τεχνογνωσία ετών στην κατηγορία τόσο πλυντηρίων ρούχων όσο και στεγνωτηρίων, προσφέρει ένα πλυντήριο/στεγνωτήριο με τεχνικά χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού.
Έχοντας ως στόχο την εξοικονόμηση χρόνου και χώρου, το πλυντήριο/στεγνωτήριο CBW-10716 της MORRIS, έχει πρωτοποριακές λειτουργίες που το καθιστούν μοναδικό στο είδος του. Μερικές από αυτές είναι οι παρακάτω:
  • Διαθέτει 16 προγράμματα πλυσίματος/στεγνώματος (διάρκειας 1 ώρας), με την επιλογή στροφών και θερμοκρασίας ανά πρόγραμμα.
  • Δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να δημιουργήσει το δικό του, προσωποποιημένο,  πρόγραμμα, το οποίο θα ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις δικές του ανάγκες.
  • Έχει μοτέρ τεχνολογίας inverter, ώστε να επιτυγχάνει χαμηλή κατανάλωση και επίπεδο θορύβου.
  • Μειώνει τον χρόνο πλύσης έως 25% και την κατανάλωση ενέργειας έως και 5% μέσω του συστήματος πλύσης “Water Magic Cube”.
  • Ανιχνεύει και κατανέμει αυτόματα το φορτίο μέσω του ‟Auto Balance System”.
  • Σε περίπτωση απότομης διακοπής της λειτουργίας του, διαθέτει μνήμη, συνεχίζοντας από το σημείο του προγράμματος στο οποίο βρισκόταν πριν από την διακοπή.
  • Η χωρητικότητά του ανέρχεται στα 10 kg πλύσιμο/7 kg στέγνωμα και φτάνει τις 1600 στροφές.
  • Έχει ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας με μεγάλη LCD οθόνη και ένδειξη υπολειπόμενου χρόνου πλύσης.
  • Διαθέτει σύστημα αποτροπής αφρού και αυτοδιάγνωσης βλαβών ενώ ταυτόχρονα έχει αυτόματη προστασία από υπερχείλιση και υπερθέρμανση, καθιστώντας το απολύτως ασφαλές για τον χρήστη.

Να αγοράσω τελικά πλυντήριο/στεγνωτήριο;

Η απάντηση δίνεται μέσω ερώτησης. Γιατί να μην αγοράσεις;
Σε αυτό, το τελευταίο ερώτημα, εάν δεν βρίσκεις απάντηση, τότε η απάντηση στο πρώτο είναι θετική.
Με άλλα λόγια, εάν θέλεις πλυντήριο αλλά θέλεις και στεγνωτήριο, γιατί να μην αγοράσεις 2 σε 1; Επίσης, εάν σκεφτείς ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και με κάθε ιδιότητά του μεμονωμένα, αμέσως αποδεσμεύεσαι από το γεγονός ότι είναι δύο συσκευές σε μία. Εάν δε,  ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και κάθε λεπτό που μπορείς να κερδίσεις είναι για εσένα πολύτιμο, η λύση του πλυντηρίου/στεγνωτηρίου είναι μονόδρομος που γίνεται απολύτως ασφαλής με τη σφραγίδα της MORRIS.