search

GR | EN

Αρχική / Κλιματισμός / MORRIS WFIN-26152 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Smart WiFi INVERTER 9000BTU

MORRIS WFIN-26152 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ Smart WiFi INVERTER 9000BTU

Περιγραφή

 Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

 

- Υψηλή Ενεργειακή κλάση (Α+++ σε λειτουργία ψύξης και Α+++ σε λειτουργία θέρμανσης για ζεστή κλιματική ζώνη) για μέγιστη απόδοση με ελάχιστη κατανάλωση.
- Απόδοση : 9400 (2750-11950) BTU (ψύξη) / 9900 (3400-13000) BTU (θέρμανση).
- Συντελεστής ισχύος ψύξης (SEER) : 8,5 / Ενεργειακή κλάση : A+++.
- Συντελεστής ισχύος θέρμανσης (SCOP) : 5,4 (A+++) για ζεστή κλιματική ζώνη / 4,6 (Α++) για μέση κλιματική ζώνη.
 

 

 

 

 

Λειτουργία Wi-Fi

- Δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης μέσω WiFi με την υποστήριξη της TUYA, που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο διαδίκτυο.
- Λειτουργία διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας (Electricity management) μέσω της εφαρμογής, με την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατανάλωση της συσκευής, αλλά και να εξασφαλίσετε τον πλέον αποδοτικό τρόπο λειτουργίας του κλιματιστικού, επιλέγοντας κάποιο από το προυπάρχοντα σενάρια λειτουργίας.
- Δυνατότητα ρύθμισης χρονοδιακόπτη μέσω Wi-Fi και επιπλέον δυνατότητα επιλογής "κράτησης" με την οποία μπορείτε να ρυθμίσετε κάθε λεπτομέρεια του χρόνου εκκίνησης του κλιματιστικού μέσω της εφαρμογής. Επιλέξτε τον χρόνο, την επιθυμητή θερμοκρασία, τη λειτουργία, την ταχύτητα ανεμιστήρα, τη ροή του αέρα, την ημερομηνία και απλά πιέστε το αντίστοιχο πλήκτρο. Το κλιματιστικό θα ενεργοποιηθεί αυτόματα όταν αυτό χρειάζεται, ώστε να πετύχει όλες τις επιλεγμένες ρυθμίσεις στην ώρα και μέρα που εσείς ορίσατε.


 

 

'Ανεση και φροντίδα

- Πτερύγια ειδικού σχεδιασμού: 14 πτερύγια σε σχεδιασμό φύλλου, με 1372 οπές παρέχουν φυσική ροή αέρα.
- Εκτεινόμενη περσίδα: Ειδικός σχεδιασμός όπου αντί να περιστρέφεται στατικά η περσίδα, εκτείνεται και ανάλογα με τη λειτουργία αλλάζει θέση. Στη θέρμανση παίρνει κλίση προς τα κάτω και στην ψύξη οριζόντια, ώστε να δημιουργεί μια φυσική ροή του αέρα και την πλέον ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο σας. 
- Σύστημα παροχής αέρα 4D με δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.
- Φωτοαισθητήρας: Με την ενεργοποίησή του η συσκευή αυτόματα θα σβήσει τις ενδείξεις της οθόνης της μόλις ανιχνεύσει ότι έχει σκοτεινιάσει.
- Λειτουργία ύπνου με την οποία η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας.
- Δυνατότητα απενεργοποίησης των ηχητικών ειδοποιήσεων κατά την εκτέλεση ρυθμίσεων.

 

   
 

Τεχνολογία ψύξης

- Ifeel: Ο ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας βοηθάει στην καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου.
- Λειτουργία άνετης ψύξης, η οποία αποτρέπει την υπερβολική ξήρανση του χώρου ρυθμίζοντας αυτόματα την ισχύ της λειτουργίας αφύγρανσης του κλιματιστικού
- Ρύθμιση θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας: μέσω της εφαρμογής Wifi δίνεται η δυνατότητα επιλογής επιθυμητής θερμοκρασίας με βήμα 0.5C.
- Turbo: λειτουργία γρήγορης ψύξης (παροχή κρύου αέρα 17οC σε 30 δευτερ.) και γρήγορης θέρμανσης (παροχή θερμού αέρα 40οC σε 60 δευτερ.).
- Αυτόματη επανεκκίνηση και έξυπνη απόψυξη.
- Χρονοδιακόπτης αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής.
- Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης με δυνατότητα αφύγρανσης 24λίτρα ανά ημέρα.
- Αυτοδιάγνωση βλαβών: Το κλιματιστικό μπορεί να κάνει αυτόματο έλεγχο όλων των βασικών του λειτουργιών και σε περίπτωση βλάβης να σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης, εμφανίζοντας σχετική ένδειξη.


  
 

 Υγιεινή - καθαρισμός αέρα

 - Λειτουργία αυτοκαθαρισμού του στοιχείου για την εσωτερική μονάδα, η οποία εκτελείται σαν ανεξάρτητος κύκλος λειτουργίας 30 λεπτών. Το στοιχείο ψύχεται ώστε να κάνει έντονη υγροποίηση ώστε να τρέξουν τα νερά μαζί με τα κατάλοιπα, και εν συνεχεία θερμαίνεται απότομα ώστε να στεγνώσει άμεσα.
- Αντιμουχλική λειτουργία: Δυνατότητα ρύθμισης εκτέλεσης της λειτουργίας μετά τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής. Το κλιματιστικό αντί να κλείσει, θα συνεχίσει να λειτουργεί για κάποια λεπτά προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο και να αποτραπεί η δημιουργία μούχλας αλλά και δυσάρεστων οσμών.
- Πολλαπλό φίλτρο καθαρισμού του αέρα (ιονισμού, κατεχινών, βιταμίνης C, ενεργού άνθρακα, φωτοκατάλυσης και αντιστατικό) και προ-φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείται και πλένεται.
- Φωτεινή ένδειξη υπενθύμισης καθαρισμού φίλτρου: Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λειτουργίας, το κλιματιστικό ανιχνεύει το πόσο καθαρό είναι το φίλτρο αέρα και υπενθυμίζει στο χρήστη να το καθαρίσει ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση βακτηρίων πάνω σε αυτό.


 

  

 

**ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΓΙΑ 2 ΕΤΗ (ΣΥΝΟΛΟ 7 ΕΤΗ) ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 01/07/22~31/12/22

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Kλιματιστικό τύπου SPLIT 9000BTU INVERTER WiFi με συμπιεστή περιστροφικού τύπου για μεγαλύτερη οικονομία και χαμηλό επίπεδο θορύβου

Στοιχεία απόδοσης:

Απόδοση : 9400 (2750-11950) BTU (ψύξη) / 9900 (3400-13000) BTU (θέρμανση)
Φορτίο σχεδιασμού: 2,7kW (ψύξη) / 2,2kW (θέρμανση - μέση ζώνη) / 2,3kW (θέρμανση - ζεστή ζώνη)
Ετήσια κατανάλωση ρεύματος : 111kWh (ψύξη) / 670kWh (θέρμανση - μέση ζώνη) - 596kWh (θέρμανση - ζεστή ζώνη)
Ρεύμα λειτουργίας: 3,8 (1,2~6,5)Α σε ψύξη / 3,7 (1,2~7,0)Α σε θέρμανση
Κατανάλωση: 620 (200-1450)W σε ψύξη / 660 (200-1550)W σε θέρμανση
Αποδοτική ψύξη ακόμα και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (έως 60οC)
Έξυπνος και εξελιγμένος αλγόριθμος που επιτρέπει στη συσκευή να λειτουργεί πολυ αποδοτικά, ρίχνοντας την κατανάλωση σε πολύ χαμηλά επίπεδα και ελαχιστοποιώντας τις απενεργοποιήσεις/επανενεργοποιήσεις του συμπιεστή ώστε να διατηρείται σταθερά η θερμοκρασία στο επιθυμητό επίπεδο προσφέροντας ιδανική αίσθηση στο χώρο.

Συντελεστές απόδοσης:
Συντελεστής ισχύος ψύξης (SEER) : 8,5 / Ενεργειακή κλάση : A+++
Συντελεστής ισχύος θέρμανσης (SCOP) : 5,4 (A+++) για ζεστή κλιματική ζώνη / 4,6 (Α++) για μέση κλιματική ζώνη

Στάθμη θορύβου:
Στάθμη θορύβου (sound pressure): 24/27/36/38/43dB (εσωτερική μονάδα) / 52dB (εξωτερική μονάδα)
Ηχητική ισχύς (sound power) : 34/37/45/49/53dB (εσωτερική μονάδα) / 62dB (εξωτερική μονάδα)

Λειτουργίες:

WiFi με την υποστήριξη της TUYA, που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ifeel: Ο ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας βοηθάει στην καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου.

ʼνετη ψύξη, η οποία αποτρέπει την υπερβολική ξήρανση του χώρου.

Ρύθμιση θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας: μέσω της εφαρμογής Wifi δίνεται η δυνατότητα επιλογής επιθυμητής θερμοκρασίας με βήμα 0.5C.

Turbo: λειτουργία γρήγορης ψύξης (παροχή κρύου αέρα 17οC σε 30 δευτερ.) και γρήγορης θέρμανσης (παροχή θερμού αέρα 40οC σε 60 δευτερ.).

Φωτοαισθητήρας: Με την ενεργοποίησή του, η συσκευή αυτόματα θα σβήσει τις ενδείξεις της οθόνης της μόλις ανιχνεύσει ότι έχει σκοτεινιάσει.

Δυνατότητα απενεργοποίησης των ηχητικών ειδοποιήσεων κατά την εκτέλεση ρυθμίσεων.

Δυνατότητα καταγραφής & παρακολούθησης της κατανάλωσης ρεύματος μέσω της εφαρμογής WiFi.

Λειτουργία ύπνου με την οποία η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας.

Αυτόματη επανεκκίνηση και έξυπνη απόψυξη.

Χρονοδιακόπτης αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής.

Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης με δυνατότητα αφύγρανσης 24λίτρα ανά ημέρα.

Αυτοδιάγνωση βλαβών.

Υγιεινή:
Αυτοκαθαρισμός στοιχείου για την εσωτερική μονάδα, η οποία εκτελείται σαν ανεξάρτητος κύκλος λειτουργίας 30 λεπτών. Το στοιχείο ψύχεται ώστε να κάνει έντονη υγροποίηση ώστε να τρέξουν τα νερά μαζί με τα κατάλοιπα, και εν συνεχεία θερμαίνεται απότομα ώστε να στεγνώσει άμεσα.
Αντιμουχλική λειτουργία: Δυνατότητα ρύθμισης εκτέλεσης της λειτουργίας μετά τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής. Το κλιματιστικό αντί να κλείσει, θα συνεχίσει να λειτουργεί για κάποια λεπτά προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο και να αποτραπεί η δημιουργία μούχλας αλλά και δυσάρεστων οσμών.

Καθαρισμός αέρα:

Πολλαπλό φίλτρο καθαρισμού του αέρα (ιονισμού, κατεχινών, βιταμίνης C, ενεργού άνθρακα, φωτοκατάλυσης και αντιστατικό) και φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείται και πλένεται.
Αυτόματη υπενθύμιση για την ανάγκη καθαρισμού του φίλτρου αέρα.

Παροχή αέρα:

Πτερύγια ειδικού σχεδιασμού: 14 πτερύγια σε σχεδιασμό φύλλου, με 1372 οπές παρέχουν φυσική ροή αέρα.
Εκτεινόμενη περσίδα: Ειδικός σχεδιασμός όπου αντί να περιστρέφεται στατικά η περσίδα, εκτείνεται και ανάλογα με τη λειτουργία αλλάζει θέση. Στη θέρμανση παίρνει κλίση προς τα κάτω και στην ψύξη οριζόντια, ώστε να δημιουργεί μια φυσική ροή του αέρα και την πλέον ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο σας. 
Σύστημα παροχής αέρα 4D με δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.
Λειτουργία αποτροπής ψυχρής ριπής αέρα.
Παροχή αέρα μέγιστη (m3/h): 850 εσωτερική μονάδα / 2200 εξωτερική μονάδα.

Γαλβανισμένη εξωτερική μονάδα για προστασία από την σκουριά.
Διαστάσεις: 88,3x19,5x31 εκ. εσωτερική μον. / 79,5x30,5x54,9 εκ. εξωτερική μον.
Οικολογικό ψυκτικό μέσο R32/0,8Kgr.
Σωληνώσεις ψυκτικού κυκλώματος: Αέριο 3/8" - Υγρό 1/4"

5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για ολόκληρη την συσκευή. 

 **ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΓΙΑ 2 ΕΤΗ (ΣΥΝΟΛΟ 7 ΕΤΗ) ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 01/07/22~30/6/23

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: WFIN-26152 / ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: 00.002.ΜΟ009.15
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: WFOD-26153 / ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: 00.001.ΜΟ009.15