search

GR | EN

Αρχική / Κλιματισμός / MORRIS WFIN-26162 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ WiFi INVERTER 9000BTU *LOFT SERIES*

MORRIS WFIN-26162 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ WiFi INVERTER 9000BTU *LOFT SERIES*

Περιγραφή

Υψηλή Ενεργειακή κλάση (Α++ σε λειτουργία ψύξης και Α+++ σε λειτουργία θέρμανσης για ζεστή κλιματική ζώνη) για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων

 

 Οικολογικό ψυκτικό μέσο R32, με μηδενικό δυναμικό καταστροφής του όζοντος (ODP) και πολύ χαμηλό δυναμικό παγκόσμιο θέρμανσης (GWP) σε σχέση με το ψυκτικό R410a


Λειτουργία WiFi που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο διαδίκτυο


Λειτουργία με την οποία μειώνεται το επίπεδο θορύβου της εσωτερικής μονάδας - (στάθμη θορύβου 30dB(A))


Λειτουργία I-Set. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει θερμοκρασία, ταχύτητα ανεμιστήρα και τρόπο λειτουργίας περσίδων και να αποθηκεύσει αυτές τις επιλογές, δημιουργώντας την δικιά του προσωπική ρύθμιση λειτουργίας, την οποία μπορεί να επιλέξει αργότερα με το πάτημα ενός πλήκτρου.


O ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας μπορεί να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Έτσι η κλιματιστική μονάδα μπορεί να ρυθμίσει την θερμοκρασία δωματίου με μεγαλύτερη ακρίβεια προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεσκ αλλά και οικονομία.


Λειτουργία αυτοκαθαρισμού με την οποία επιτυγχάνεται αυτόματα ο καθαρισμός της εσωτερικής μονάδας σε 3 βήματα. Αρχικά το στοιχείο παγώνει ενώ στη δεύτερη φάση κατά την οποία ξεπαγώνει, το νερό παρασέρνει μαζί του την σκόνη και την βρωμιά που υπάρχει. Στην τρίτη και τελευταία φάση, το στοιχεία θερμαίνεται στους 55οC για να στεγνώει και να αποστειρωθεί.


Με πολλαπλό φίλτρο καθαρισμού του αέρα (φίλτρο ιονισμού + κατεχινών + βιταμίνης C + ενεργού άνθρακα + φωτοκατάλυσης + αντιστατικό) και φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείται και πλένεται, για τον καλύτερο καθαρισμό του αέρα. 


Σας προφυλάσει από πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κατά την διάρκεια του ύπνου. Η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας, προσφέροντας σας ένα άνετο και ξεκούραστο ύπνο.    

 
Αυτόματος χρονοδιακόπτης ενεργοποίησης αλλά και απενεργοποίησης του κλιματιστικού. Σας βοηθά να ρυθμίσετε αυτόματα την ώρα ενεργοποίησης αλλά και τον χρόνο λειτουργίας του κλιματιστικού σας, βάση των πραγματικών σας αναγκών.


Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και με την επάνοδο του ρεύματος, το κλιματιστικό επανέρχεται αυτόματα στην κατάσταση λειτουργίας πριν την διακοπή.


Η μονάδα αυτοδιάγνωσης, αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην συσκευή. Εμφανίζει τον κωδικό του προβλήματος στην οθόνη και ενεργοποιεί αυτόματα την λειτουργία προστασίας, η οποία απενεργοποιεί την συσκευή αν αυτό είναι απαραίτητο.


Λειτουργία Turbo, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε την λειτουργία του κλιματιστικού σας στην μέγιστη δυνατή απόδοση με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου. Ιδανική λειτουργία για τις στιγμές που χρειάζεστε άμεσα περισσότερη ψύξη ή θέρμανση στον χώρο σας.


Συμπιεστές περιστροφικού τύπου (rotary compressors) υψηλής απόδοσης από επώνυμους οίκους κατασκευής, οι οποίοι εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση αλλά και θόρυβο, ενώ την ίδια στιγμή εγγυούνται την καλή λειτουργία του κλιματιστικού σας για πολλά χρόνια. 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 Κλιματιστικό τύπου SPLIT 9000BTU INVERTER WiFi με συμπιεστή περιστροφικού τύπου για μεγαλύτερη οικονομία και χαμηλό επίπεδο θορύβου

Στοιχεία Απόδοσης:
Απόδοση : 9200 (3200-11250) BTU (ψύξη) / 9550 (3200-11450) BTU (θέρμανση)
Φορτίο σχεδιασμού : 2,7kW (ψύξη) / 2,3kW (θέρμανση - θερμή ζώνη)
Ετήσια κατανάλωση ρεύματος : 150kWh (ψύξη) / 631kWh (θέρμανση - θερμή ζώνη)
Ρεύμα λειτουργίας: 4,8 (1,2~8,0)Α σε ψύξη / 4,4 (1,2~9,0)Α σε θέρμανση
Κατανάλωση: 836 (240-1380)W σε ψύξη / 751 (240-1550)Wσε θέρμανση
Αποδοτική ψύξη ακόμα και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (100% απόδοση έως και τους 50οC και ικανοποιητική απόδοση έως και τους 60oC)

Συντελεστές Απόδοσης:
Συντελεστής ισχύος ψύξης (SEER) : 6,3 / Ενεργειακή κλάση : A++
Συντελεστής ισχύος θέρμανσης (SCOP) : 5,1 (A+++) για ζεστή κλιματική ζώνη / 4,0 (Α+) για μέση κλιματική ζώνη

Στάθμη θορύβου:
Στάθμη θορύβου (sound pressure): 22/25/33/37/41dB (εσωτερική μονάδα) / 50dB (εξωτερική μονάδα)
Ηχητική ισχύ (sound power) : 32/35/43/47/51dB (εσωτερική μονάδα) / 60dB (εξωτερική μονάδα)

Υγιεινή:
Αυτοκαθαρισμός στοιχείου για την εσωτερική μονάδα, η οποία εκτελείται σαν ανεξάρτητος κύκλος λειτουργίας 30 λεπτών. Το στοιχείο ψύχεται ώστε να κάνει έντονη υγροποίηση ώστε να τρέξουν τα νερά μαζί με τα κατάλοιπα, και εν συνεχεία θερμαίνεται απότομα ώστε να στεγνώσει άμεσα.
Αντιμουχλική λειτουργία: Δυνατότητα ρύθμισης εκτέλεσης της λειτουργίας μετά τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής. Το κλιματιστικό αντί να κλείσει, θα συνεχίσει να λειτουργεί για κάποια λεπτά προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο και να αποτραπεί η δημιουργία μούχλας αλλά και δυσάρεστων οσμών. (η λειτουργία είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Wi-Fi)


Καθαρισμός αέρα:
Λειτουργία ιονισμού (γεννήτρια πλάσματος) και λειτουργία αποστείρωσης με λάμπα UVC για τέλειο καθαρισμό του αέρα
Πολλαπλό φίλτρο καθαρισμού του αέρα (ιονισμού, κατεχινών, βιταμίνης C, ενεργού άνθρακα, φωτοκατάλυσης και αντιστατικό) και φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείται και πλένεται.

Παροχή αέρα:
Περσίδες ειδικού σχεδιασμού με χιλιάδες τρύπες από τις οποίες περνάει ο αέρας, δημιουργώντας μια απαλή ροή για ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον
Σύστημα παροχής αέρα 4D με δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις
Λειτουργία αποτροπής ψυχρής ριπής αέρα
Ανακύκλωση αέρα: 550 κυβικά μέτρα ανά ώρα (μέγιστη)

Λειτουργίες:
Λειτουργία WiFi με την υποστήριξη της TUYA, που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο διαδίκτυο
Λειτουργία Super Turbo για άμεση παροχή κρύου ή ζεστού αέρα κατά την εκκίνηση (ψυχρός αέρας σε 30'' σε λειτουργία ψύξης και θερμός αέρας σε 60'' σε λειτουργία θέρμανσης)
Νέος πρωτοποριακός σχεδιασμός της εσωτερικής μονάδας που προσφέρει εύκολη τοποθέτηση αλλά και ιδιαίτερα εύκολη συντήρηση
Λειτουργία MUTE για χαμηλό θόρυβο
Λειτουργία Ifeel. Ο ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας βοηθάει στην καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου
Λειτουργία άνετης ψύξης η οποία αποτρέπει την υπερβολική ξήρανση του χώρου
Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης με απόδοση έως 1 λίτρα ανά ώρα
Λειτουργία ύπνου με την οποία η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας.
Λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης και αυτόματης απόψυξης
Χρονοδιακόπτης αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής

Ειδικά χαρακτηριστικά:
Ειδικός σχεδιασμός για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση / συντήρηση
Εύκολος καθαρισμός του αεραγωγού και του ανεμιστήρα σε 3 μόνο βήματα
Μονάδα Wi-Fi τύπου USB module για εύκολη συντήρηση
Φίλτρο αέρα στο πάνω μέρος για εύκολο καθαρισμό
Με γαλβανισμένη εξωτερική μονάδα για προστασία από την σκουριά
Διαστάσεις: 79x19,2x27,5 εκ. εσωτερική μον. / 77,7x29x49,8 εκ. εξωτερική μον.
Οικολογικό ψυκτικό μέσο R32

5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για ολόκληρη την συσκευή

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: WFIN-26162 / ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ:   00.002.MO009.16
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: WFOD-26163 / ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: 00.001.MO009.16