search

GR | EN

Αρχική / Μαγείρεμα / Εντοιχιζόμενοι φούρνοι / MORRIS MOF-64515 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ

MORRIS MOF-64515 ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΝΩ ΠΑΓΚΟΥ

Περιγραφή

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΜΑΓΕΙΡΑΣ
Με έτοιμα προγράμματα ψησίματος τα οποία είναι σχεδιασμένα να σας βοηθούν να ψήνετε ευκολότερα και πιο γρήγορα. Η λειτουργία συνταγών, σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα από τα έτοιμα προγράμματα του μενού. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να ετοιμάσετε το αγαπημένο σας πιάτο είναι να το βάλετε στον φούρνο και να επιλέξετε το επιθυμητό πρόγραμμα και το σωστό βάρος (όπου διατίθεται η επιλογή). Ο φούρνος θα επιλέξει αυτόματα την θερμοκρασία, τον χρόνο ψησίματος αλλά και την κατάλληλη λειτουργία ψησίματος για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΟΘΟΝΗ TOUCH-SCREEN - ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ i-COOK
Η πολυλειτουργική και εύκολη στην χρήση οθόνη αφής, κάνει την χρήση του φούρνου σας και την προετοιμασία των φαγητών σας μια πραγματική απόλαυση. Η μεγάλη και πρωτότυπου σχεδιασμού οθόνη λειτουργιών, απογειώνει την λειτουργικότητα αλλά και την εμφάνιση του φούρνου σας.

ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
Οι τηλεσκοπικοί μηχανισμοί σας επιτρέπουν να βάζετε και να βγάζετε τα ταψιά εύκολα και με ασφάλεια, διευκολύνωντας την επιτήρηση του ψησίματος. Ταυτόχρονα μειώνουν κατά πολύ την πιθανότητα να έρθετε σε επαφή με το ταψί και να υποστείται εγκαύματα. Με 3 τηλεσκοπικούς μηχανισμούς και με τα κάτω τμήματα να διαθέτουν σύστημα πλήρους επέκτασης, σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε την εξέλιξη του ψησίματος εύκολα και με ασφάλεια, ακόμα και όταν ψήνετε περισσότερα από ένα φαγητά ταυτόχρονα.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ "AQUALITIC"
Ο συνδυασμός της χρήσης στο εσωτερικό του φούρνου της ειδικής επίστρωσης ”AquaReal-Ease” και του συστήματος καθαρισμού “Aqualitic” καθιστούν τον καθαρισμό του φούρνου σας μια πολύ εύκολη διαδικασία. Απλά ρίξτε μισό λίτρο νερό και επιλέξτε την λειτουργία καθαρισμού. Ο φούρνος σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα λάμπει σαν πραγματικά καινούριος.

ΣΥΣΤΗΜΑ "i-COOL"
Ένα μοναδικό σύστημα ψύξης το οποίο ρουφάει τον κρύο αέρα από το περιβάλλον και τον διοχετεύει στο εσωτερικό της πόρτας ώστε να μειώσει την θερμοκρασία του εξωτερικού μέρους του φούρνου σε απόλυτα ασφαλή επίπεδα. Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αναπτυχθεί στο εξωτερικό κρύσταλλο της πόρτας με το οποίο μπορεί να έρθετε σε επαφή είναι μόλις 43 °C.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ (COOL FAN)
Οι φούρνοι και κουζίνες Morris είναι εφοδιασμένοι με σύστημα γρήγορης ψύξης (cool fan) το οποίο προστατεύει τα έπιπλα σας από την θερμοκρασία, και βοηθάει στην ταχύτατη ψύξη του φούρνου σας, όταν αυτός δεν χρησιμοποιείται.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΕΡΑ
Ο ζεστός αέρας ο οποίος παράγεται από τις αντιστάσεις διαχέεται με την βοήθεια του ανεμιστήρα ομοιόμορφα σε ολόκληρο το εσωτερικό του φόύρνου, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο αλλά και γρηγορότερο ψήσιμο των φαγητών σας.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ Α
Η υψηλή ενεργειακή απόδοση των φούρνων Morris σας βοηθούν να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας το ύψος των λογαριασμών και προστατεύοντας το περιβάλλον αλλά και
την τσέπη σας.

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Μετράει την θερμοκρασία μέσα στο φαγητό το οποίο ψήνεται. Μόλις η θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψητού σας, φτάσει στην προεπιλεγμένη θερμοκρασία, ο φούρνος κλείνει αυτόματα και με ένα ηχητικό σινιάλο σας ενημερώνει ότι το ψήσιμο έχει ολοκληρωθεί.


 

ΣΟΥΒΛΑ
Με λειτουργία σούβλας, για να μπορείτε να απολαύσετε όλα τα αγαπημένα σας φαγητά και στην σούβλα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ηλεκτρικός φούρνος εντοιχιζόμενος ΙΝΟΧ άνω πάγκου
Ενεργειακή κλάση Α
Οθόνη LED αφής
Χωρητικότητα φούρνου 66 λίτρα
I-cool πρόσοψη (μέγιστη θερμοκρασία 43 C)
Αφαιρούμενη πόρτα φούρνου με τριπλό κρύσταλλο και εντελώς επίπεδη εσωτερική επιφάνεια για εύκολο καθαρισμό
Τηλεσκοπικός μηχανισμός 3 επιπέδων
12 λειτουργίες ψησίματος και 24 συνταγές
Ψήσιμο με αέρα και λειτουργία γρήγορης προθέρμανσης
Φωτισμός φούρνου
Εξοπλισμός : 1 σχάρα, 1 αντικολλητικό ρηχό ταψί γκρι χρώματος, 1 αντικολλητικό βαθύ ταψί γκρι χρώματος, σούβλα, θερμόμετρο ψησίματος
Θάλαμος ψησίματος γκρι χρώματος με τεχνολογία AquaRealEase technology 
Σύστημα καθαρισμού "Aqualitic" για τον εύκολο καθαρισμό του θαλάμου