fbpx

Ρετρό φούρνος μικροκυμάτων!

Ρετρό φούρνος μικροκυμάτων!

Το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα!

Το έχεις αποφασίσει! Θέλεις η κουζίνα σου να έχει ρετρό στυλ.

Βαρέθηκες να βλέπεις τριγύρω σου minimal και αφαιρετικό design. Θέλεις περισσότερο χρώμα στη ζωή σου. Χρειάζεσαι ένα πιο ζεστό περιβάλλον στην καθημερινότητά σου, γιατί αυτό σε χαλαρώνει και σε ξεκουράζει.

Είτε φτιάχνεις την κουζίνα σου από την αρχή, είτε θέλεις να μεταμορφώσεις αυτή που ήδη έχεις στην πιο ρετρό εκδοχή της, τα βήματα που έχεις να ακολουθήσεις είναι απλά και συγκεκριμένα:

1)     Βάψε τους τοίχους

Αυτή είναι μία κίνηση που δεν πρέπει να παραλείψεις. Διάλεξε ήπιους παστέλ χρωματισμούς, όπως το πράσινο της μέντας, το κίτρινο του λεμονιού ή το ροζ του τριαντάφυλλου. Με αυτά τα χρώματα θα δώσεις στην κουζίνα σου τον αέρα μιας άλλης  εποχής.

2)     Δημιούργησε μία ρετρό τραπεζαρία

Σημαντικό στοιχείο μίας ρετρό κουζίνας είναι η τραπεζαρία. Ένα τραπέζι με καρέκλες είναι από τις πιο σημαντικές πινελιές σε ένα ρετρό σκηνικό καθώς προσδίδει ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο.

3)     Ενσωμάτωσε ρετρό διακοσμητικά

Φωτιστικά, κορνίζες, ράφια, ποτήρια, πιάτα, κανάτες και γενικά οτιδήποτε μπορεί να προσδώσει ρετρό διάθεση στο χώρο είναι πολύ σημαντικό για να πετύχεις αυτό που θες.

4)     Επένδυσε στις κατάλληλες ηλεκτρικές συσκευές

Όλα τα παραπάνω είναι απαραίτητα στάδια για να μεταμορφώσεις την κουζίνα σου στην ρετρό εκδοχή της, αλλά δεν αρκούν. Ξέρεις πολύ καλά ότι εάν οι ηλεκτρικές σου συσκευές είναι μοντέρνας αισθητικής, το αποτέλεσμα που θα προκύψει, θα είναι μάλλον κακόγουστο.

Οπότε οι επιλογές που έχεις είναι 2:

Ø  Ή θα χρησιμοποιήσεις παλιές συσκευές που έχεις κληρονομήσει από τους παππούδες σου

Ø  Ή θα αγοράσεις νέες

Στην πρώτη περίπτωση, ακόμη και εάν τις βρεις, δύσκολα θα τις κάνεις να δουλέψουν. Αλλά ακόμη και εάν δουλέψουν το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον απογοητευτικό, γιατί θα έχουν υπερβολικά μεγάλη κατανάλωση σε ρεύμα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας τους θα δημιουργούν ηχορύπανση και σε γενικές γραμμές αντί να διευκολύνουν, θα δυσκολέψουν τη ζωή σου. Επίσης – το πιο σημαντικό – τα χρήματα που θα χρειαστείς για τις επισκευάσεις θα είναι τελικά πολύ περισσότερα από εκείνα που θα χρειαστείς για να αγοράσεις καινούριες.Κατά συνέπεια, η μοναδική αξιόπιστη λύση είναι να αγοράσεις νέες ρετρό συσκευές. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις εξασφαλισμένη ποιότητα και στυλ.

Πολύ  ωραία, μέχρι εδώ… Όλα έχουν μπει σε μία τάξη…

Όλα;

Μάλλον όχι…

Γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορείς να βρεις όλων των ειδών τις συσκευές σε ρετρό στυλ, υπάρχει όμως μία συσκευή, η οποία είναι απολύτως απαραίτητη αλλά εξαιρετικά δύσκολο να τη βρεις σε ρετρό.

Αυτή η συσκευή δεν είναι άλλη από τον φούρνο μικροκυμάτων.

Το δύσκολο δε, είναι ότι επειδή οι φούρνοι μικροκυμάτων είναι σχετικά νέα εργαλεία στην κουζίνα μας, είναι αδύνατο να τους βρεις στην αποθήκη της γιαγιάς…

Οπότε πρέπει να βρεις έναν καινούριο φούρνο μικροκυμάτων που να είναι ρετρό…

Μέχρι πριν λίγο καιρό αυτό ήταν αρκετά δύσκολο…

Τώρα πια όμως, όλα είναι πιο εύκολα αφού η εταιρεία Morris πρόσθεσε στη ρετρό σειρά της φούρνους μικροκυμάτων σε  4 διαφορετικές αποχρώσεις, ώστε να ταιριάζουν σε κάθε χρωματική επιλογή που έχεις επιλέξει για την κουζίνα σου.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η Morris έχει καταφέρει να συνδυάσει το ρετρό στυλ που αγαπάς με την τελευταία τεχνολογία στους φούρνους μικροκυμάτων, καθώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις ανάγκες του σύγχρονου νοικοκυριού:

  •   Χωρητικότητα 20 λίτρα
  •   Λειτουργία γκριλ
  •   700W ισχύς μικροκυμάτων
  •   9 ρυθμίσεις λειτουργίας
  •   Χρονοδιακόπτης 30 λεπτών με ηχητική ειδοποίηση τέλους μαγειρέματος
  •   Περιστρεφόμενο πιάτο διαμέτρου 245χιλ
  •   Εγγύηση 3 έτη

Δεν έχεις λοιπόν κανένα λόγο να ανησυχείς για την ρετρό κουζίνα σου, καθώς έχεις τη δυνατότητα να βρεις φούρνο μικροκυμάτων στο στυλ που θες αλλά και στην ποιότητα που εγγυάται η εταιρεία Morris!