fbpx

Συμμετέχουμε στη Horeca

Συμμετέχουμε στη Horeca

Συμμετέχουμε στη Horeca

Η εταιρεία MORRIS, μέσω του επίσημου αντιπροσώπου της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε., ανανεώνει για έβδομη χρονιά τη συμμετοχή της στην έκθεση HORECA που αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα.

Από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου, αναμένουμε τους δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιαονατολικής Ευρώπης, στο περίπτερό της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. που θα βρίσκεται στην αίθουσα που αφορά στον Εξοπλισμό Εστίασης (Hall 2 – Stand B04).
Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τους ανθρώπους της εταιρείας, οι οποίοι θα σας κατευθύνουν και θα σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας για ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις για την επιχείρησή σας.

Με παρουσία αρκετών δεκαετιών στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, η εταιρεία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε., έχει τις κατάλληλες προτάσεις για τον σύγχρονο επαγγελματία, με προϊόντα που συνδυάζουν design, υψηλό επίπεδο ποιότητας και είναι εναρμονισμένα με τις σύγχρονες τάσεις της τεχνολογίας.

Δίπλα στον επαγγελματία

Αναγνωρίζοντας ότι ο σύγχρονος επαγγελματίας χρειάζεται λύσεις που θα αναβαθμίσουν και θα βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής του, η εταιρεία MORRIS συμμετέχει στη HORECA σε ένα περίπτερο που παρέχει λύσεις για τις εταιρείες εστίασης, των ξενοδοχείων, αλλά και κάθε είδους επαγγελματιών.

Στο περίπτερό μας θα βρείτε προϊόντα που φέρουν την εγγύηση της εταιρείας ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. που είναι συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τη μέγιστη αντοχή και την ευχρηστία. Γνωρίζοντας ότι τα τρία αυτά χαρακτηριστικά είναι το ζητούμενο για κάθε επαγγελματία, σας προτείνουμε συσκευές που ανταποκρίνονται σε αυτό το τρίπτυχο και καθιστούν επένδυση κάθε αγορά ενός προϊόντος μας.

Η ομάδα μας στη Horeca

Η ομάδα των εξειδικευμένων επαγγελματιών μας, θα σας υποδεχτεί στο φιλόξενο περίπτερό μας και θα αφουγκραστεί τις ανάγκες σας. Βάσει αυτών, θα σας παρουσιάσει όλη τη γκάμα των προϊόντων μας και μαζί θα αναζητήσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τις απαιτήσεις της επιχείρησή σας.

Το ζητούμενο για εμάς, είναι να κατευθύνουμε τους πελάτες μας στα προϊόντα τα οποία έχουν πραγματικά ανάγκη. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε και να εξελίξουμε τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει εδώ και δεκαετίες με τους επαγγελματίες πελάτες μας. Για το λόγο αυτό, στο περίπτερό μας στη HORECA θα βρείτε το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έτοιμο να σας ακούσει και να σας εξυπηρετήσει δίνοντάς σας συγκεκριμένες προτάσεις για την επιχείρησή σας.

Γιατί Horeca

Γιατί η εταιρεία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε., ως καθιερωμένο όνομα στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών αλλά και συσκευών ψύξης θέρμανσης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την έκθεση που αποτελεί τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό για τον τουριστικό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο.

Κατέχοντας μία ηγετική θέση μεταξύ των προμηθευτών της ελληνικής και ξένης αγοράς, η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. είναι πάντα δίπλα στον επαγγελματία μέσω των πλήρων σειρών προϊόντων των εταιρειών MORRIS, F&U αλλά και UNITED. Με τη σταθερή συμμετοχή της στον εκθεσιακό θεσμό της HORECA, επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τη στήριξή της στον τόσο δυναμικό και πολλά υποσχόμενο κλάδο των επαγγελματιών των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Τι θα βρείτε στο περίπτερό μας

Στο περίπτερό μας θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. που απευθύνονται στο χώρο των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης.

Ποικιλία κλιματιστικών, μηχανημάτα και εξοπλισμός κουζίνας, τηλεοράσεις έως και 65 ιντσών, είναι μερικές από τις λύσεις που θα βρείτε στο περίπτερό μας. Όλος ο στόλος των προϊόντων επαγγελματικού εξοπλισμού από όλα τα brands της εταιρείας μας, θα είναι συγκεντρωμένος στο περίπτερό μας στην 13η έκθεση Horeca.

Σας περιμένουμε!

Επισκεφθείτε λοιπόν το περίπτερό μας (Hall 2 – Stand B04) στις 9 – 12 Φεβρουαρίου στο METROPOLITAN EXPO για να διερευνήσουμε και να καλύψουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες προσέλευσης στο εκθεσιακό κέντρο καθώς και ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω/Μοναστηράκι/Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο
Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο
ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)
ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Λεωφορείο Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών

Από και προς το ΜΕΤΡΟ/Προαστιακό του αεροδρομίου και τα λεωφορεία που τερματίζουν σε αυτό. Η στάση του λεωφορείου της έκθεσης βρίσκεται απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel», στο επίπεδο των αφίξεων (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2). Τα δρομολόγια από και προς το εκθεσιακό κέντρο πραγματοποιούνται κάθε 10 λεπτά. Από και προς το σταθμό ΜΕΤΡΟ της Δουκίσσης Πλακεντίας. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε 10 λεπτά.

Σημειώστε ότι ο πρώτος από τους δυο ελέγχους εισόδου των επισκεπτών θα πραγματοποιείται από εταιρεία security κατά την επιβίβαση των επισκεπτών στα λεωφορεία. Ο δεύτερος θα γίνεται στις δυο εισόδους του εκθεσιακού (Lobby 1, Lobby 2). Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε την χειρόγραφη ή την προσωπική barcode πρόσκλησή σας ώστε να μπορείτε να την επιδείξετε άμεσα όταν σας ζητηθεί.

Οδικώς:

Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό. Όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν την έκθεση με το Ι.Χ. τους θα έχουν στη διάθεσή τους ελεύθερο πάρκινγκ 5.500 θέσεων. Το METROPOLITAN EXPO έχει δύο χώρους στάθμευσης μπροστά από τις δύο εισόδους του.

Ημέρες & Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 9/2/2018: 10.00-19.00
Σάββατο 10/2/2018: 10:00-19:00
Κυριακή 11/2/2018: 10.00-19.00
Δευτέρα 12/2/2018: 10.00-18.30