fbpx

Τί μπορεί να εξυγιάνει την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας;

Τί μπορεί να εξυγιάνει την ατμόσφαιρα του σπιτιού μας;

Είναι αδύνατον να μείνει κανείς αδιάφορος στη σημασία που έχει ο αέρας που αναπνέουμε στην ποιότητα της ζωής μας! Όπως το φαγητό που επιλέγουμε να τρώμε διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υγεία μας, έτσι και ο αέρας μας κρατάει ζωντανούς και μας διατηρεί σε φόρμα.

Παλαιότερα δεν το ξέραμε, τώρα όμως δεν υπάρχει κανείς που να μην το γνωρίζει…
Δεν αρκεί όμως η γνώση… Χρειάζεται να προχωρούμε και σε πράξεις…
Στην περίπτωση του αέρα του εξωτερικού περιβάλλοντος, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε οικολογική συνείδηση. Αλλά μόνο με αυτήν δεν μπορούμε να πετύχουμε και πολλά… Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια…
Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον αέρα στους εσωτερικούς χώρους και κυρίως στο εσωτερικό του σπιτιού μας…
Στο σπίτι μας έχουμε τον απόλυτο έλεγχο και μπορούμε να κάνουμε πολλά…
 
Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν διάφορα tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Ανάμεσα σε αυτά, είναι ο συχνός και καλός αερισμός των εσωτερικών χώρων, ο καθαρισμός των επιφανειών ώστε να απομακρύνονται οι επιβλαβείς σκόνες, η χρήση αιθέριων ελαίων και βοτάνων που έχουν αντιβακτηριδιακή δράση αλλά και η τοποθέτηση φυτών εσωτερικού χώρου, τα οποία λειτουργούν ως φυσικοί ιονιστές.
Όλες οι παραπάνω ενέργειες είναι εξαιρετικές. Αρκούν όμως;
Η απάντηση είναι αρνητική. Χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω.
Το πιο σημαντικό είναι η κατάλληλη επιλογή Air Condition.
 
Γιατί;
Παρόλο που η κύρια λειτουργία των κλιματιστικών είναι η μείωση ή η αύξηση της θερμοκρασίας σε έναν χώρο ανάλογα με την τεχνολογία που διαθέτουν, στην προσπάθεια επίτευξης του κύριου σκοπού τους μπορούν να μολύνουν τον αέρα των εσωτερικών χωρών, σε σημείο που πολλές φορές μπορεί να γίνει επικίνδυνο.
Για το λόγο αυτό η MORRIS προσφέρει μία πλήρη σειρά κλιματιστικών που ονόμασε Smart-Plus με νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά και με προδιαγραφές τελευταίας τεχνολογίας που έχουν ως στόχο να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία, να “καθαρίζουν” τον αέρα που αναπνέουμε και να ελέγχουν τη ροή του, κάνοντάς μας να νιώθουμε ασφαλείς.
Αυτό γίνεται γιατί διαθέτουν:
 
1.      Λειτουργία αυτοκαθαρισμού και αποστείρωσης σε υψηλή θερμοκρασία 56 οC, η οποία εγγυάται ότι ο αέρας που διαχέουν στην ατμόσφαιρα είναι απαλλαγμένος από επιβλαβείς ουσίες για τον οργανισμό μας.
2.      Ενσωματωμένη λάμπα UVC με ακτινοβολία 240mm ~ 280mm, η οποία σκοτώνει τα βακτήρια καταστρέφοντας το DNA τους.
3.      Γεννήτρια διπολικών ιόντων στην έξοδο του αέρα η οποία δημιουργεί πλάσμα, φορτισμένα άτομα και Η2Ο ενώ παράγει ενέργεια καταστρέφοντας βακτήρια, ιούς και μύκητες.
4.      Ενσωματωμένο φίλτρο στην εισαγωγή του αέρα που αποσυναρμολογείται και καθαρίζεται εύκολα, αυξάνοντας την παροχή αέρα στη μονάδα.
5.    Περσίδες οι οποίες έχουν χιλιάδες μικρές τρύπες για να δημιουργείται ήπια ροή του αέρα, ώστε να δημιουργείται ένα ευχάριστο, άνετο και υγιές περιβάλλον. Έτσι η αίσθηση που επιτυγχάνεται είναι η ροή αέρα τύπου κουβέρτας σε λειτουργία θέρμανσης και τύπου ντουζ σε λειτουργία ψύξης.
6.      Λειτουργία αποτροπής ψυχρής ριπής αέρα ώστε να αποφεύγονται οι επιβλαβείς για την υγεία μας ψύξεις.
7.      Λειτουργία άνετης ψύξης η οποία αποτρέπει την υπερβολική ξήρανση του χώρου.
8.      Σύστημα παροχής αέρα 4D το οποίο επιτρέπει την περιστροφή των περσίδων κάθετα αλλά και οριζόντια, δίνοντας τη δυνατότητα  παροχής αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.
9.      Λειτουργία i-Feel με ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας στο τηλεχειριστήριο, ο οποίος βοηθάει στην καλύτερη και πιο ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου.
10.  Λειτουργία WiFi με πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να είναι ακόμη πιο άνετη η ζωή μας.
Όλα τα παραπάνω συνηγορούν σε μία μόνο διαπίστωση:
Κανείς δεν μπορεί να πει πια ότι τα air – conditions “αρρωσταίνουν την ατμόσφαιρα”.
 
Η Morris με τη νέα σειρά κλιματιστικών Smart – Plus έχει καταφέρει να γίνουν πλέον τα κλιματιστικά συνώνυμα του υγιούς εσωτερικού περιβάλλοντος…
 
Η σειρά Smart-Plus είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες 9000BTU12000BTU18000BTU αλλά και 24000BTU