fbpx

Τι είναι η θήκη στεγνώματος ρούχων;

Τι είναι η θήκη στεγνώματος ρούχων;

Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσες φορές έχετε βάλει τα ρούχα σας στο πλυντήριο και είτε επειδή ξαφνικά άρχισε να βρέχει είτε επειδή είναι χειμώνας και ο καιρός είναι βροχερός, δεν έχετε πού να απλώσετε τη μπουγάδα σας; Τι κάνετε συνήθως σε αυτή την περίπτωση; Απλώνετε τα ρούχα μέσα στο σπίτι με αποτέλεσμα η υγρασία να κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική και τα ρούχα να στεγνώνουν σε δύο ημέρες και να μυρίζουν άσχημα…

Η εταιρεία MORRIS – έχοντας ήδη βρει λύση στο θέμα της υγρασίας μέσα στο σπίτι, διαθέτοντας μία ευρεία γκάμα αφυγραντήρων στην αγορά – παρουσιάζει ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο σε συνδυασμό με τη λειτουργία στεγνώματος ρούχων των αφυγραντήρων, λύνει με ριζικό τρόπο το πρόβλημα του στεγνώματος των ρούχων και μας απαλλάσσει από τον εφιάλτη της βροχής. Το προϊόν αυτό είναι η θήκη στεγνώματος ρούχων MORRIS MCR-2420.Πώς λειτουργεί;
Αφού συναρμολογήσετε τη θήκη εύκολα και γρήγορα, τη συνδέετε με τον αφυγραντήρα MORRIS μέσω της ειδικής υποδοχής και ενός εύκαμπτου σωλήνα μήκους 1 μέτρου. Στη συνέχεια απλά θέτετε τον αφυγραντήρα σας σε λειτουργία. Τα ρούχα σας θα στεγνώσουν σε αισθητά συντομότερο χρονικό διάστημα, παραμένοντας φρέσκα και ευωδιαστά χωρίς τις δυσάρεστες συνέπειες του συμβατικού απλώματος μέσα στο σπίτι.

Πώς μας διευκολύνει;
Η θήκη στεγνώματος ρούχων MORRIS MCR-2420 είναι η πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση για το στέγνωμα των ρούχων τα οποία βιάζεστε, τόσο τους χειμερινούς μήνες όσο και κατά τις βροχερές ημέρες.

Εξοικονόμηση χώρου
Με διαστάσεις, 700 x 450 x 1380 χιλ. η θήκη στεγνώματος ρούχων MORRIS MCR-2420 καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο όταν είναι ανοιχτή, ενώ όταν δεν την χρειάζεστε μπορείτε να την αποσυναρμολογήσετε και να την αποθηκεύσετε πολύ εύκολα σε μη ορατό σημείο του σπιτιού σας, αποφεύγοντας την ενοχλητική ακαταστασία. Τόσο η συναρμολόγηση όσο και αποσυναρμολόγησή της γίνονται με πολύ απλό τρόπο ώστε να είναι εύχρηστη και λειτουργική.

Εξοικονόμηση χρόνου
Η θήκη στεγνώματος ρούχων MORRIS MCR-2420, έχει τη δυνατότητα να στεγνώσει 6 πουκάμισα σε ως και 2 ώρες. Ανάλογα με την ποσότητα και τον τύπο των ρούχων που θέλετε να στεγνώσετε, όπως φυσικά και τη θερμοκρασία αλλά και υγρασία του χώρου, ο χρόνος στεγνώματος κυμαίνεται, παραμένοντας όμως αισθητά μειωμένος σε σχέση με αυτόν που χρειάζεται το συμβατικό φυσικό στέγνωμα ρούχων. Έτσι, κερδίζετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση στο σπίτι.

Εξοικονόμηση χρημάτων
Εάν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ένα στεγνωτήριο ρούχων, η θήκη στεγνώματος ρούχων MORRIS MCR-2420 είναι η καλύτερη εναλλακτική επιλογή καθώς η τιμή της είναι πολύ πιο οικονομική και συνδυάζεται πάντοτε με έναν αφυγραντήρα ο οποίος είναι εξοπλισμένος με τη λειτουργία στεγνώματος ρούχων. Με αυτόν τον τρόπο επενδύετε στη λύση δύο προβλημάτων του νοικοκυριού σας:
1) Την υγρασία
&
2) Το στέγνωμα των ρούχων σε εσωτερικό χώρο

Προσφορά γνωριμίας**
Η εταιρεία MORRIS, έχοντας χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη θήκη στεγνώματος ρούχων MORRIS MCR-2420 εντελώς δωρεάν, αγοράζοντας έναν από τους αφυγραντήρες MORRIS που είναι συμβατοί με τη θήκη και εμπίπτουν στην προσφορά (MDE-2427i / MDE-2026i / MDE-2428i). Έτσι, έχετε την ευκαιρία – χωρίς επιπλέον κόστος – να αποκτήσετε 2 συσκευές στην τιμή της μίας, εξοικονομώντας χρήματα και επιλύοντας δύο από τα μεγαλύτερα ζητήματα του σπιτιού σας: την υγρασία και το στέγνωμα των ρούχων σε εσωτερικό χώρο.

** Η προωθητική ενέργεια έχει έναρξη τη 15η Ιανουαρίου 2018, εκτελείται απευθείας από το εκάστοτε κατάστημα λιανικής πώλησης, και σε αυτή συμμετέχουν τα μεγαλύτερα καταστήματα. Παρόλα αυτά, και λαμβάνοντας υπόψη ότι η εταιρεία μας δεν έχει τρόπο ελέγχου του εκάστοτε καταστήματος, σας προτείνουμε να επιβεβαιώσετε με το επιμέρους κατάστημα κατά τη στιγμή της αγοράς.

Το όνομα MORRIS
Η εταιρεία MORRIS έχοντας πλέον εδραιώσει τη θέση της στην ελληνική αγορά και συνδυάζοντας το όνομά της με συσκευές που αντέχουν στο χρόνο και δίνουν καινοτόμες λύσεις στην καθημερινότητά μας, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ανταποκρινόμενη πάντα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.
Με γνώμονα τη λειτουργικότητα και το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η σειρά προϊόντων MORRIS περιλαμβάνει ένα πλήρες εύρος οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών και συσκευών ψύξης θέρμανσης που δίνουν λύση σε όλες τις ανάγκες του μοντέρνου νοικοκυριού.
Η τεχνογνωσία που αναβαθμίζεται διαρκώς σε συνδυασμό με το σύγχρονο design και το υψηλού τεχνικού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό της ανά τον κόσμο, έχουν αναδείξει την εταιρεία MORRIS σε μία από τις κορυφαίες του είδους της. Επιπλέον, το γεγονός ότι είναι η μoναδική εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει ολοκληρωμένο και πλήρως εξοπλισμένο δίκτυο after sales service, έχει κατατάξει την εταιρεία MORRIS στην πρώτη θέση τόσο στη συνείδηση όσο και στην καρδιά των καταναλωτών.