fbpx

Το πλυντήριο ρούχων δεν είναι πια ίδιο!

Το πλυντήριο ρούχων δεν είναι πια ίδιο!

Όλα γύρω μας εξελίσσονται. Από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα. Τίποτα δεν μένει στάσιμο.

Αντίστοιχα και εμείς δεν μπορούμε να μείνουμε στάσιμοι. Πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις και να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα βελτιώνοντας τις συνθήκες γύρω μας!

Στο χώρο του σπιτιού μας για παράδειγμα, δεν αλλάζουμε μία ηλεκτρική συσκευή μόνο όταν έχει χαλάσει.  Οφείλουμε να την αντικαταστήσουμε όταν αυτή δεν προσαρμόζεται πλέον στις ανάγκες μας αλλά και όταν δεν ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας.

 

Πότε χρειάζεται να αλλάξουμε πλυντήριο ρούχων;

Όταν θέλουμε να:

1)      Εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα

2)      Πλένουμε με λιγότερο θόρυβο

3)      Γίνει πιο αποδοτικό

4)      Έχει περισσότερη αντοχή

 

Ποια είναι η λύση;

Όλες οι παραπάνω ανάγκες μπορούν να καλυφθούν αντικαθιστώντας το παλιό μας πλυντήριο με ένα καινούργιο, τεχνολογίας BLDC.

Τί είναι η τεχνολογία κινητήρα BLDC;

 

Ο κινητήρας BLDC είναι μία μορφή κινητήρα χωρίς ψήκτρες που υιοθετείται σε συσκευές υψηλών προδιαγραφών ως αντικαταστάτης των συμβατικών κινητήρων. Επειδή οι κινητήρες αυτοί δεν έχουν ψήκτρες λειτουργούν χωρίς πολλούς από τους περιορισμούς των συμβατικών κινητήρων. Η διαφορά τους έγκειται  στον τρόπο εναλλαγής της πολικότητας των πηνίων. Τα τελευταία συνδέονται απευθείας με τους πόλους του ρεύματος. Την εναλλαγή της πολικότητας του ρεύματος την κάνει ηλεκτρονικός διαχειριστής που ονομάζεται Electronic Speed Controller ή ESC.

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας κινητήρα BLDC;

 

  • Χαμηλότερη φθορά, δεδομένου ότι ο κινητήρας δεν έχει ψήκτρες έχει ως αποτέλεσμα αυτές να μην φθείρονται καθώς είναι ανύπαρκτες!
  •    Υψηλή ταχύτητα, οι κινητήρες χωρίς ψήκτρες έχουν πολύ χαμηλότερη τριβή από τους συμβατικούς κινητήρες, και έτσι μπορούν να λειτουργούν σε πολύ υψηλές ταχύτητες.
  • Υψηλή απόδοση, σε σύγκριση με τους συμβατικούς κινητήρες, οι BLDC έχουν πολύ αποτελεσματικότερη λειτουργία καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια.

Πλυντήρια με τεχνολογία BLDC

 

Η εν λόγω τεχνολογία βρίσκει πολλές εφαρμογές (αυτοκίνητα, κλιματιστικά κ.α.) διευκολύνοντας τη ζωή μας.

Μία από αυτές τις εφαρμογές είναι και στα πλυντήρια ρούχων βελτιώνοντας την απόδοσή τους και κατά συνέπεια την καθημερινότητά μας.

Παρακάτω είναι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να αγοράσουμε ένα πλυντήριο με κινητήρα BLDC:

 

1)      Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Εφόσον ο κινητήρας BLDC έχει ελάχιστη φθορά καθώς δεν έχει ψήκτρες θα χρειαστεί να αλλάξετε πλυντήριο μόνο όταν εσείς θελήσετε να το αντικαταστήσετε με ένα πιο εξελιγμένης τεχνολογίας και όχι γιατί χάλασε.

2)      Εξοικονόμηση χρημάτων

Από τη στιγμή που ο κινητήρας BLDC σπαταλά λιγότερη ενέργεια για να λειτουργήσει, αυτόματα θα δείτε και τον λογαριασμό του ρεύματος να μειώνεται δίνοντάς σας τη δυνατότητα να βάζετε περισσότερα πλυντήρια το μήνα!

3)      Αθόρυβη λειτουργία

Με τον κινητήρα BLDC μπορείτε βάζετε το πλυντήριο σας σε λειτουργία σε ώρες κοινής ησυχίας ακόμη και εάν αυτό βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιό σας. Δεν θα ακούσετε ξανά τον ήχο απογείωσης αεροπλάνου μέσα στο ίδιο σας το σπίτι.

 

Η πρόταση της εταιρείας MORRIS

 

Η εταιρεία MORRIS διατηρώντας την πρωτιά στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών τεχνολογίας αιχμής, δεν θα μπορούσε παρά να έχει στη γκάμα της μία σειρά από πλυντήρια ρούχων τεχνολογίας BLDC. Ταυτόχρονα, η σειρά αυτών των πλυντηρίων είναι και τεχνολογίας  inverter δίνοντας τη δυνατότητα στον κινητήρα να προσαρμόζει συνεχώς την απόδοση του συστήματος στις απαιτήσεις του φορτίου, σπαταλώντας με αυτό τον τρόπο λιγότερη ενέργεια καθώς ο κινητήρας δεν λειτουργεί συνέχεια στις μέγιστες στροφές.

Πλυντήρια ρούχων τεχνολογίας BLDC inverter

Ουσιαστικά η MORRIS, με αυτή τη σειρά πλυντηρίων τεχνολογίας BLDC inverter οδηγεί τις εξελίξεις στο πλύσιμο των ρούχων προτείνοντας πλυντήρια που είναι:

ü  Ανθεκτικά

ü  Αθόρυβα

ü  Οικονομικά

ü  Αποτελεσματικά

ü  Έξυπνα

Ποτέ άλλοτε τα πλυντήρια ρούχων δεν μπορούσαν να συνδυάσουν ταυτόχρονα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.  Ύστερα όμως από εκτεταμένες μελέτες, η MORRIS κατάφερε να αναβαθμίσει μία από τις πιο σημαντικές ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού μας, φέρνοντας επανάσταση στην καθημερινότητα μας δημιουργώντας πλυντήρια ρούχων που ανταποκρίνονται όχι μόνο στις ανάγκες αλλά και στις επιθυμίες μας…