fbpx

Η Αμοιρίδης – Σαββίδης δίπλα στους φοιτητές και τις οικογένειες τους με το πρόγραμμα ‟Καλή Αρχή 2020″

Το 2020 έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δύσκολες χρονιές των τελευταίων δεκαετιών. Ό,τι έχουμε ζήσει έως τώρα είναι πρωτόγνωρο, πρωτοφανές και πέρα από κάθε φαντασία…

Εάν μας έλεγε κάποιος στις αρχές του 2020 ότι ένας ιός θα ανέτρεπε την καθημερινότητά μας, σε βαθμό που θα μας έκανε να αναθεωρήσουμε ό,τι μέχρι τότε θεωρούσαμε δεδομένο, όλοι θα τον χαρακτηρίζαμε  αφελή ή τρελό. Για ακόμη μία φορά λοιπόν, η πραγματικότητα ξεπέρασε κάθε φαντασία και καλούμαστε όλοι μας να ζήσουμε σε μία νέα πραγματικότητα.

Αυτή η νέα συνθήκη είναι για όλους μας δύσκολη, για εκείνους όμως που ανοίγουν τώρα τα φτερά τους είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Η εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης, εδώ και 6 χρόνια στηρίζει τους νέους φοιτητές με τα προγράμματα υποτροφιών που παρέχει. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζει  30 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές που προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, εξοπλίζοντας το νέο τους σπίτι με ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα καθώς επίσης και επιβραβεύοντας 10 αριστούχους φοιτητές με υποτροφία αξίας 3.000 € για τον καθένα.

Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η καθιερωμένη αυτή πρωτοβουλία της εταιρείας ήταν αναγκαία και επιβεβλημένη. Για την εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης η στήριξη των νέων φοιτητών σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αναλαμβάνοντας πλήρως την κοινωνική ευθύνη που της αναλογεί.

Όλα τα εμπόδια που μπορεί να εμφανίζονται στο δρόμο μας – μεγάλα ή μικρά – δεν μπορούν να σταθούν ικανά να μας κάνουν να εγκαταλείψουμε τον αγώνα μας. Όσο απροσπέλαστα και να μοιάζουν, πάντα υπάρχει τρόπος να τα ξεπεράσουμε.

Πείσμα, υπομονή, επίμονή και θέληση.

Αυτά είναι τα 4 συστατικά της επιτυχίας…

Αυτά τα συστατικά οδήγησαν τους 30 υποτρόφους του προγράμματος ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ 2020 να είναι σταθεροί στο στόχο τους και να επιτύχουν την είσοδό τους στις σχολές που επιθυμούσαν. Το γεγονός δε, ότι όχι μόνο δεν στάθηκε τίποτα ικανό να τους κάνει να παρεκκλίνουν από το στόχο τους, αλλά έβαλαν τα δυνατά τους και ήταν ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων, αποδεικνύει περίτρανα ότι η θέλησή μας υπερνικάει κάθε εμπόδιο όσο ψηλό και εάν είναι.

Η εταιρεία Αμοιρίδης – Σαββίδης επιβραβεύοντας αυτά τα παιδιά επιβραβεύει τη θέληση, τη στοχοπροσήλωση και την ψυχική δύναμη των ίδιων αλλά και των γονιών τους που στάθηκαν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια της προσπάθειάς τους. Τα συγχαρητήρια αξίζουν λοιπόν και στους γονείς που κατάφεραν να μεγαλώσουν παιδιά που ξέρουν να αγωνίζονται και να παλεύουν για τα όνειρά τους.

Αυτά τα παιδιά αποτελούν παράδειγμα για όλους μας γιατί μας υπενθυμίζουν ότι δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε!

Κάθε υπότροφος του προγράμματος ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ αποτελεί για την εταιρεία επένδυση στο μέλλον για ένα καλύτερο αύριο για όλους μας!

Μας κάνατε υπερήφανους και μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε!

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!

 

Οι νικητές που κέρδισαν την υποτροφία των 3.000€ είναι οι:

 

Κωνσταντίνος Δελημάρης

Ιωάννα Πολυξένη Κιρκενίδου

Ευαγγελία Παπαδοπούλου

Χρυσούλα Δουλαλα

Ελπίδα Χάτσιου

Μάριος Θωμάς Δόγκας

Μάριος Αηντινι

Βασιλική Πένκη

Νικολέτα Τρίχα

Γεώργιος Νικόλαος Μποτίνης


Και οι νικητές που κέρδισαν τον εξοπλισμό είναι οι:

 

Κωνσταντίνος Αγγελης

Ειρήνη Τσαχαλίδου

Ειρήνη Καλέση

Γεωργία Καραγγιάννη

Αργυρώ Ζήση

Εφραιμία Μαρία Κοκτσίδη

Αλέξανδρος Τσιτσιος

Μαρια Μανουσαρίδη

Παναγιώτης Αρεστης

Μαρία Τσέα

Αθανασία Μπέρτου

Γεωργία Μπεληγιάννη

Δήμητρα Δεδήλα

Μαρία Τσόπρα

Μαρία Χατζηνικολάου

Στυλιανή Φουρνοδαύλου

Ιωάννα Λυμιώτη

Αθανάσιος Τομαρίδης

Αικατερίνη Δέλλα

Κωνσταντίνα Μπέκα 

Τα λόγια μερικών νικητών του προγράμματος ”Καλή Αρχή 2020‟ της Εταιρείας Αμοιρίδης – Σαββίδης:

 

Σας ευχαριστώ θερμά για τη γενναιόδωρη προσφορά σας στο νέο μου ξεκίνημα. Όταν έμαθα για τις υποτροφίες του προγράμματος «Καλή Αρχή», έσπευσα να δηλώσω συμμετοχή αναλογιζόμενη τη βοήθεια που θα προσέφερε στην οικογένειά μου η ενδεχόμενη υποτροφία. Λίγες βδομάδες αργότερα αισθάνομαι ευγνώμων που επιλέχθηκα ανάμεσα στους πρωτοετείς που θα εξοπλίσουν χάρη σε εσάς το φοιτητικό τους σπίτι χωρίς έξοδα. Τέτοιες πράξεις είναι μεγάλης σημασίας, επομένως ευελπιστώ πως θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια!

Με εκτίμηση,

Δέλλα Αικατερίνη

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Amiridis-Savvidis SA για την αμέριστη στήριξή της, μέσω του προγράμματος ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, τόσο σε εμένα όσο και στους πρωτοετείς συμφοιτητές μου, που καθίσταται ακόμα πιο ιδιαίτερη, λαμβάνοντας υπόψη την υγειονομική κρίση και την αμφίβολη καθημερινότητα η οποία μας περιμένει τη φετινή χρονιά. Ας αποτελέσει η πρωτοβουλία της πηγή έμπνευσης κι απόδειξη πως η μέριμνα για την παιδεία είναι υπόσχεση για ένα πιο φωτεινό μέλλον, ακόμα κι όταν αυτό διαγράφεται δυσοίωνο.

 

Με εκτίμηση,

Θάνος Τομαρίδης

 

 

Ευχαριστώ πολύ την εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ για τον εξοπλισμό για το νέο μου φοιτητικό σπίτι. Είναι μια σημαντική βοήθεια για το νέο ξεκίνημα στη ζωή μου, καθώς η εποχή που βιώνουμε είναι απαιτητική και δύσκολα μπορεί κανείς να ανταπεξέλθει οικονομικά. Εύχομαι η εταιρία σας να συνεχίσει να προσφέρει τέτοιες ευκαιρίες στους νέους φοιτητές!

 

Δεδήλα Δήμητρα

 

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για το δώρο που μου χαρίσατε !Xαρη σε εσάς η φοιτητική ζωή μου ξεκινά πιο εύκολα και η νέα αυτή αρχή γίνεται ακόμα πιο όμορφη! Σας ευχαριστώ και πάλι!

 

Aθανασία Μπέρτου

 

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την εταιρία Αμοιρίδης- Σαββίδης Α.Ε. που σε τέτοιους δύσκολους για όλους μας καιρούς, εξακολουθεί μέσω του προγράμματος της «ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ» να στέκεται αρωγός στα όνειρα πολλών νέων ανθρώπων! Αυτή η πρωτοβουλία διευκολύνει σημαντικά τις οικογένειες των φοιτητών και ευελπιστώ να συνεχίσει και στο μέλλον. Με αυτή της την προσφορά η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε πρωτοπορεί και δείχνει τον δρόμο, καθώς η επένδυση στην παιδεία αποτελεί επένδυση στον μέλλον του τόπου!

 

Μάριος Δόγκας

 

Eυχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας εγώ και η οικογένειά μου την εταιρεία Morris Αμοιρίδης- Σαββίδης Α.Ε. για τη δυνατότητα που μου έδωσαν μέσα από τη χρηματική υποτροφία να καλύψω τις βασικές μου ανάγκες κατά την διάρκεια των σπουδών μου.

 

Με ευγνωμοσύνη 

Ιωάννα Πολυξένη Κιρκενίδου

Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ.

 

Η επίμονη προσπάθεια και η πραγματική θέληση για επιτυχία σχεδόν πάντα ανταμείβονται ηθικά και πνευματικά. Η ανταμοιβή αυτή αποκτά υλικό χαρακτήρα όταν εταιρείες με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και μέριμνας, όπως η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε., θεσπίζουν προγράμματα προπτυχιακών υποτροφίων, απαραίτητα για έναν νέο που καλείται να εξελιχθεί ως ενεργό μέλος της σύγχρονης κοινωνίας. Ως μία επιτυχούσα του προγράμματος «Καλή Αρχή 2020» θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ-ΣΑΒΒΙΔΗΣ για αυτήν της την πρωτοβουλία, καθώς έτσι δείχνει την εμπιστοσύνη της στην νέα γενιά για καινοτομία και ακαδημαϊκή εξέλιξη.

                                                                                                               

                                                                                                                                                Νικολέττα Τρίχα

 

Η υποτροφία που μου δόθηκε, ήρθε σαν καλός οιωνός στο ξεκίνημα της φοιτητικής μου ζωής. Συνεχίστε να υποστηρίζετε νέους να αποκτήσουν ανεξαρτησία καθώς ξεκινούν τη δική τους ζωή. Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Με εκτίμηση, 

Χρυσούλα Δούλαλα.

 

Αγαπητά μέλη της εταιρείας Αμοιρίδης-Σαββίδης,

Μετά τη χρηματική υποτροφία που μου δόθηκε η οποία πρόκειται να διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τη μελλοντική μου ζωή ως φοιτήτρια, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τη διεύθυνση, τη διοίκηση, αλλά και κάθε ένα μέλος της εταιρείας που εργάστηκε και συνέβαλλε στην πραγματοποίηση του προγράμματος ‘Καλή Αρχή’.

Ακόμα, θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά εκτίμησή μου, καθώς με μια πράξη σαν αυτή χαρίζεται απλόχερα δύναμη, αισιοδοξία, κουράγιο και ελπίδα σε τόσες οικογένειες , συμβάλλοντας κι εσείς με τον τρόπο σας στον αγώνα για το καλύτερο μέλλον των παιδιών τους, βοηθώντας να δομηθούν γερά και σταθερά τα πρώτα τους βήματα.

 

Σας ευχαριστώ θερμά,

Παπαδοπούλου Ευαγγελία

 

 

Θα ηθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την γενναιόδωρη στήριξη σας σε δεκάδες μαθητές που διέπρεψαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020. Η οικονομική και υλική ενίσχυση που τοσο αφιλοκερδώς προσφέρετε αποτελεί μια ανεκτίμητης αξίας επιβράβευση της επιτυχίας μας και μια αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που καταβάλαμε εν μεσω των πρωτόγνωρων αντιξοοτήτων που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την φετινη χρονια! Η πρωτοβουλία σας αυτη ελπιζω να αποτελέσει παράδειγμα προς ολους, για το πνεύμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς που πρεπει να διακατέχει την κοινωνία μας προκειμένου αυτη να διαπρέψει. Εγω και η οικογενεια μου σας ευχαριστουμε!

 

Βασιλική Πένκη. 

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την εταιρία Αμοιρίδης-Σαββίδης για την γεναιοδωρη προσφορά της.Η φετινή χρόνια ήταν μια πρωτόγνωρη χρόνια για τους μαθητές της 3ης λυκείου οι οποίοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα σωρό προκλήσεις.Παρόλα αυτά μετά από ένα σκληρό αγώνα σε αυτές τις δυσκολες καταστάσεις, οι κόποι μου ανταμείβονται και μέσω του προγράμματος «Καλή αρχή»  προφέροντας μου την χρηματική υποτροφία η οποία θα είναι μια σημαντική βοήθεια για το ξεκίνημα της φοιτητικής μου ζωής.Σας ευχαριστώ θερμά!!!

 

Μάριος Αηντίνι

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Morris, η οποία στους δύσκολους αυτούς καιρούς δίνει μια γενναιόδωρη επιβράβευση στους μαθητές που προσπάθησαν και πέτυχαν. Εγώ και η οικογένεια μου ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία που μας έδωσε μια “ανάσα” με τα έπιπλα και τις πάντα αξιόπιστες ηλεκτρικές της συσκευές. 

 

Με χαρά και εκτίμηση

η φοιτήτρια του τμήματος ιστορίας και αρχαιολογίας ΑΠΘ, Τσέα Μαρία

 

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Αμοιριδη -Σαββίδη, η οποία στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της νεολαίας να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και να τελειώσει τις σπουδές της. Η ευγενική χορηγία τους να μου προσφέρουν τον εξοπλισμό της καινούργιας μου φοιτητικής οικίας αποτέλεσε για εμένα και την οικογένειά μου ιδιαίτερα μεγάλη βοήθεια και ανακούφιση! Εύχομαι το ανθρωπιστικό αυτό έργο σας να βρει και άλλους μιμητές!

 

Ειρήνη Καλέση