fbpx

Κλιματιστικό

 

FRESH-AIR FAIN-26170 WiFi INVERTER 9000BTU

Ενεργειακή κλάση Α+++

Ψυκτικό υγρό R32

4πλο σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα

Λειτουργία αυτοκαθαρισμού και αποστείρωσης σε υψηλή θερμοκρασία 56°C

Έξυπνες Λειτουργίες

Λειτουργία άνετης ψύξης

Η οποία αποτρέπει την υπερβολική ξήρανση του χώρου ρυθμίζοντας αυτόματα την ισχύ της λειτουργίας αφύγρανσης του κλιματιστικού

Λειτουργία I-Feel

O ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας μπορεί να ανιχνεύσει τη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Έτσι η κλιματιστική μονάδα μπορεί να ρυθμίσει την θερμοκρασία δωματίου με μεγαλύτερη ακρίβεια προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση αλλά και οικονομία.

Χρονοδιακόπτης

Αυτόματης ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής

Λειτουργία TVOC

Ενσωματωμένος αισθητήρας TVOC που μετράει κι αναλύει σε πραγματικό χρόνο την ποιότητα του εσωτερικού αέρα και σας ενημερώνει με σχετική οπτική ένδειξη. Ο μετρητής TVOC μετράει συνεχώς το σύνολο των πτητικών οργανικών ενώσεων στον αέρα που κυκλοφορεί στον χώρο σας, ώστε να εξασφαλίσετε ότι η επιβάρυνση του αέρα σε οργανικές πτητικές ενώσεις βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα και είναι ακίνδυνος για την υγεία σας.

Εξαιρετική

Εξαιρετική

Μέτρια

Μέτρια

Κακή

Κακή

Σύστημα Fresh-Air

Επαναστατικό σύστημα εισαγωγής φρέσκου αέρα από τον εξωτερικό περιβάλλον. Όταν αυτό είναι απαραίτητο μπορείτε να επιλέξετε αυτή την λειτουργία ώστε το κλιματιστικό σας να τραβάει φρέσκο αέρα από το περιβάλλον. Ο εισερχόμενος αέρας, αφού έχει περάσει από το πολλαπλό σύστημα καθαρισμού, οδηγείται μέσω του ειδικού ανακλαστήρα που βρίσκεται στο πάνω μέρος της εσωτερικής μονάδας, στην είσοδο αέρα και στην συνέχεια οδηγείται μέσα στον συμπυκνωτή για ψύξη ή θέρμανση (ανάλογα με τον τρόπο λειτουργίας του κλιματιστικού). Στην συνέχεια ο καθαρισμένος φρέσκος αέρας, διαχέεται στο δωμάτιο.

Ήπια ροή αέρα

Ο συνδυασμός του σχεδιασμού της περσίδας και του αεραγωγού, δημιουργεί μια απαλή ροή του αέρα, για ένα εξαιρετικά άνετο περιβάλλον.

Τώρα μπορείτε να χειριστείτε το κλιματιστικό σας από οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι αλλά και εκτός σπιτιού…

Ενεργοποιήστε, απενεργοποιήστε, αλλάξτε όλες τις ρυθμίσεις του όποτε εσείς επιθυμείτε και σύμφωνα με το καθημερινό σας πρόγραμμα.
Σε συνεργασία με την TUYA, και με υποστήριξη τόσο Google Assistant όσο και Alexa, ο χειρισμός των κλιματιστικών Morris γίνεται πλέον εύκολα και γρήγορα ενώ η εφαρμογή διαρκώς αναβαθμίζεται.

Αυτόματη επανεκκίνηση

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και με την επάνοδο του ρεύματος, το κλιματιστικό επανέρχεται αυτόματα στην κατάσταση λειτουργίας πριν την διακοπή.

Σύστημα Αυτοδιάγνωσης

Η μονάδα αυτοδιάγνωσης, αντιλαμβάνεται οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην συσκευή. Εμφανίζει τον κωδικό του προβλήματος στην οθόνη και ενεργοποιεί αυτόματα την λειτουργία προστασίας, η οποία απενεργοποιεί την συσκευή αν αυτό είναι απαραίτητο.

Λειτουργία Turbo

Λειτουργία Turbo, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσετε την λειτουργία του κλιματιστικού σας στην μέγιστη δυνατή απόδοση με το απλό πάτημα ενός πλήκτρου. Ιδανική λειτουργία για τις στιγμές που χρειάζεστε άμεσα περισσότερη ψύξη ή θέρμανση στον χώρο σας.

Συμπιεστές υψηλής απόδοσης

Συμπιεστές περιστροφικού τύπου (rotary compressors) υψηλής απόδοσης από επώνυμους οίκους κατασκευής, οι οποίοι εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση αλλά και θόρυβο, ενώ την ίδια στιγμή εγγυούνται την καλή λειτουργία του κλιματιστικού σας για πολλά χρόνια.

Άνεση και Φροντίδα

– Ειδικός σχεδιασμός πτερυγίων για φυσική ροή αέρα στον χώρο. Στη θέρμανση παίρνουν κλίση προς τα κάτω και στην ψύξη οριζόντια, ώστε να δημιουργεί μια φυσική ροή αέρα και την πλέον ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας στο χώρο σας.

– Σύστημα παροχής αέρα 4D με δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.

– Φωτοαισθητήρας: Με την ενεργοποίησή του η συσκευή αυτόματα θα σβήσει τις ενδείξεις της οθόνης της μόλις ανιχνεύσει ότι έχει σκοτεινιάσει.

–  Λειτουργία ύπνου με την οποία η συσκευή ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία ανάλογα με την αρχική ρύθμιση και το χρόνο λειτουργίας.

Τεχνολογία Ψύξης

– Ρύθμιση θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας: μέσω της εφαρμογής Wifi δίνεται η δυνατότητα επιλογής επιθυμητής θερμοκρασίας με βήμα 0.5C.

– Turbo: λειτουργία γρήγορης ψύξης (παροχή κρύου αέρα 17οC σε 30 δευτερόλεπτα) και γρήγορης θέρμανσης (παροχή θερμού αέρα 40οC σε 60 δευτερόλεπτα).

– Αυτόματη επανεκκίνηση και έξυπνη απόψυξη.

– Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης με δυνατότητα αφύγρανσης 29λίτρα ανά ημέρα.

– Αυτοδιάγνωση βλαβών: Το κλιματιστικό μπορεί να κάνει αυτόματο έλεγχο όλων των βασικών του λειτουργιών και σε περίπτωση βλάβης να σας ενημερώσει για το είδος της βλάβης, εμφανίζοντας σχετική ένδειξη.

Υγιεινή – Καθαρισμός Αέρα

– Λειτουργία αυτοκαθαρισμού του στοιχείου για την εσωτερική μονάδα, η οποία εκτελείται σαν ανεξάρτητος κύκλος λειτουργίας 30 λεπτών. Το στοιχείο ψύχεται ώστε να κάνει έντονη υγροποίηση ώστε να τρέξουν τα νερά μαζί με τα κατάλοιπα, και εν συνεχεία θερμαίνεται απότομα ώστε να στεγνώσει άμεσα.

– Αντιμουχλική λειτουργία: Δυνατότητα ρύθμισης εκτέλεσης της λειτουργίας μετά τον τερματισμό λειτουργίας της συσκευής (μέσω της εφαρμογής W-Fi). Το κλιματιστικό αντί να κλείσει, θα συνεχίσει να λειτουργεί για κάποια λεπτά προκειμένου να στεγνώσει το στοιχείο και να αποτραπεί η δημιουργία μούχλας αλλά και δυσάρεστων οσμών.

– Με 4 επίπεδα φιλτραρίσματος του αέρα (εξωτερικό φίλτρο, φίλτρο ΗΕΡΑ, φίλτρο ιόντων αργύρου και φίλτρο υψηλής πυκνότητας) για βαθύ καθαρισμό και αποτελεσματικό φιλτράρισμα των σωματιδίων αέρα, σκόνης και πητιτικών μικροβίων με διάμετρο κάτω από 2,5mm.

– Φωτεινή ένδειξη υπενθύμισης καθαρισμού φίλτρου: Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λειτουργίας, το κλιματιστικό ανιχνεύει το πόσο καθαρό είναι το φίλτρο αέρα και υπενθυμίζει στο χρήστη να το καθαρίσει ώστε να αποφευχθεί η συγκέντρωση βακτηρίων πάνω σε αυτό.

7 χρόνια εγγύηση για ολόκληρη τη συσκευή **

Η άριστη ποιότητα κατασκευής και τα επιλεγμένα ανταλλακτικά εγγυούνται την καλή λειτουργία των συσκευών MORRIS για πολλά χρόνια.

Η χρήση συμπιεστών υψηλής απόδοσης από επώνυμους οίκους κατασκευής, εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση και θόρυβο.

Εγχειρίδιο
λειτουργίας
Εγχειρίδιο
λειτουργίας WiFi
Ενεργειακή
κάρτα
Φύλλο
προϊόντος
Δήλωση
συμμόρφωσης

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στοιχεία απόδοσης:
Απόδοση : 9000 (2750-11950)BTU (ψύξη) / 9650 (3400-13300)BTU (θέρμανση)
Φορτίο σχεδιασμού : Ψύξη 2,6kW / Θέρμανση 2,1kW (μέση κλιματική ζώνη) – 2,6kW (θερμή κλιματική ζώνη))
Ετήσια κατανάλωση ρεύματος : Ψύξη 107kWh / Θέρμανση 639kW (μέση κλιματική ζώνη) – 631kWh (θερμή κλιματική ζώνη)
Ρεύμα λειτουργίας: 3,8 (1,2~7,0)Α σε ψύξη / 4,0 (1,2~7,5)Α σε θέρμανση
Κατανάλωση: 649 (240-1500)W (ψύξη) / 665 (240-1615)W (θέρμανση).
Εύρος λειτουργίας (εξωτερική θερμοκρασία): Ψύξη -15oC έως +60oC / Θέρμανση -20οC έως +30oC
Τροφοδοσία ρεύματος: 220-240V ~ 50Hz (εύρος τάσης λειτουργίας 165-265V)
Αποδοτική ψύξη ακόμα και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (έως 60οC)

Συντελεστές απόδοσης:
Συντελεστής ισχύος ψύξης (SEER) : 8,5 / Ενεργειακή κλάση : A+++
Συντελεστής ισχύος θέρμανσης (SCOP) : 5,1 (A+++) για ζεστή κλιματική ζώνη / 4,6 (Α++) για μέση κλιματική ζώνη

Στάθμη θορύβου:
Στάθμη θορύβου (sound pressure) :  22/27/33/38/41dB (εσωτερική μονάδα) – 50dB (εξωτερική μονάδα)
Ηχητική ισχύ (sound power) : 32/35/42/48/51dB (εσωτερική μονάδα) – 60dB (εξωτερική μονάδα)

Λειτουργίες: 
Λειτουργία WiFi που επιτρέπει τον πλήρη χειρισμό της συσκευής από συσκευή με λειτουργικό Android ή IOS (κινητό τηλέφωνο, tablet κτλ) με πρόσβαση στο διαδίκτυο
Λειτουργία Ifeel. Ο ενσωματωμένος στο τηλεχειριστήριο αισθητήρας θερμοκρασίας βοηθάει στην καλύτερη και ακριβέστερη ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου.
Λειτουργία αποτροπής ριπής ψυχρού αέρα
Λειτουργία θέρμανσης σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες
6 ταχύτητες ανεμιστήρα (Turbo / Υψηλή / Μεσαία / Χαμηλή / Αθόρυβη / Αυτόματη)
Ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης με δυνατότητα αφύγρανσης  24 λίτρα την ημέρα
Λειτουργία άνετης ψύξης η οποία αποτρέπει την υπερβολική ξήρανση του χώρου.
Αθόρυβη λειτουργία Mute για εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου (22 dB(A))
Λειτουργία ύπνου και λειτουργία χρονοδιακόπτη ΟΝ/OFF
Λειτουργία αυτόματης επανεκκίνησης
Λειτουργία αυτόματης απόψυξης
Λειτουργία έξυπνης ροής αέρα με την οποία ο αέρας κατευθύνεται ψηλά σε λειτουργία ψύξης και χαμηλά σε λειτουργία θέρμανσης, για την καλύτερη κατανομή του.

Υγιεινή:
Εναλλάκτης θερμοκρασίας με αντιδιαβρωτική επίστρωση “”Gold Fin”” που αποτρέπει την ανάπτυξη των βακτηριδίων, βελτιώνει την αποδοτικότητα του στοιχείου και αυξάνει την διάρκεια ζωής του
Λειτουργία αυτοκαθαρισμού για την εσωτερική μονάδα με αποστείρωση του στοιχείου στους 55οC

Καθαρισμός αέρα:
4πλο σύστημα φιλτραρίσματος του αέρα με φίλτρο HEPA και αντιβακτηριδιακό φίλτρο.
Προ-φίλτρο σκόνης και στερεών σωματιδίων που αφαιρείταi εύκολα και πλένετε.
Ανακύκλωση αέρα: 620 κυβικά μέτρα ανά ώρα (μέγιστη).

Παροχή αέρα:
Σύστημα Fresh Air με δυνατότητα εισαγωγής φρέσκου αέρα από έξω.
Σύστημα ελέγχου της ποιότητας του αέρα στον χώρο σας.
Πτερύγια ειδικού σχεδιασμού για φυσική ροή αέρα στο χώρο.
Σύστημα παροχής αέρα 4D με δυνατότητα περιστροφής των περσίδων κάθετα και οριζόντια για παροχή αέρα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Με γαλβανισμένη εξωτερική μονάδα για προστασία από την σκουριά
Σωληνώσεις ψυκτικού κυκλώματος: Αέριο 3/8″ – Υγρό 1/4″
Καλώδιο παροχής ρεύματος: 3×1,5mm (Εξωτερική μονάδα)
Διαστάσεις: 88,8×20,5×31,3 εκ. εσωτερική μον. / 77,7x29x49,8 εκ. εξωτερική μον.
Βάρος εσωτερ./ εξωτερικής μονάδας (καθαρό) : 10,5kg / 20,5kg
Οικολογικό ψυκτικό μέσο R32/0,51kg
Εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών για ολόκληρη την συσκευή

**ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ ΓΙΑ 2 ΕΤΗ (ΣΥΝΟΛΟ 7 ΕΤΗ) ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΠΩΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 01/07/22~31/12/24

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ : FAIN-26170 / ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ : 00.002.MO009.17
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ : FAOD-26171 / ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ : 00.001.MO009.17